Vlotte levering en eenvoudig retourneren

Vlotte levering. Door het aanmelden op de nieuwsbrief was de levering gratis. Retourneren eenvoudig en gratis

Prima en snel

Bijna altijd dag erna geleverd

Prima en snel

Bijna altijd dag erna geleverd

Niks op aan te merken. Prima services en product

Niks op aan te merken. Prima services en product

Vlotte levering en eenvoudig retourneren

het artikel is van uitstekende kwaliteit en past het enige probleem was dat het door de koerier de hele dag buiten de doos in de regen was achtergelaten toen ik weg was

Top service en snelll

Duidelijke website, snelle service en een goed product.

Duidelijke website, snelle service en een goed product.

Mooie, en stevige schoenen. Stoere look !

Ik vind het goeie schoenen en mooi maar passen niet , ik heb ze teruggestuurd in de hoop een andere maat of schoen te kunnen bestellen.

Mooie, en stevige schoenen. Stoere look !

Snel en goed

Duidelijke website met aantrekkelijke aanbiedingen daarbij een correcte en snelle levering.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar