Fijne polo!

Zit goed mooie kleur

Veel keus

Snelle levering en kwalitatief goede producten. Wel jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn, hopelijk verandert dit nog in de toekomst.

Erg tevreden met mijn aankoop.

Groot assortiment, goede service!

De website biedt een groot assortiment aan producten en bestellen is eenvoudig. Fijn dat er gratis retour is! Als er iets aan de hand is met de bestelling, is er goede en snelle communicatie.

Groot assortiment, goede service!

super jas en hele snelle levering

Hele goede jas en super snelle levering.

super jas en hele snelle levering

Hele goede jas en super snelle levering.

Lichtgewicht en zeer stabiele schoenen.

Zocht een brede, niet te zware wandelschoen. Deze Merell schoenen zijn perfect.

Lichtgewicht en zeer stabiele schoenen.

Zocht een brede, niet te zware wandelschoen. Deze Merell schoenen zijn perfect.

Goede prijzen

Geerweg 46