Ik raad aan.. !

Hele snelle bezorging

De boxers werden heel snel bezorgd en zijn van prima kwaliteit. Mijn zoon is er erg blij mee.

Goede en snelle levering. Product ook top!

Snelle verzending

Gisterenavond besteld, vandaag in huis

Snelle en gemakkelijke site. Gisterenavond underarmour t shirt besteld en vandaag al in huis. En niet alleen snel, maar ook de prijs is goed.

Zeer goed!

Mooie handschoenen en zeer snelle levering!

Zeer goed!

Mooie handschoenen en zeer snelle levering!

Goede service snelle levering

Snelle levering en product is als beschreven

Het product is zoals beschreven op de site. De levering is zoals altijd snel en verloopt vlekkeloos, hier kunnen sommige grotere winkelketens een voorbeeld aannemen

Gisterenavond besteld, vandaag in huis

Heldere site..groot assortiment. Snelle levering..duidelijk mailverkeer

Maten goed

Geerweg 46