Niet wat ik ervan verwacht had

De jas is wat kort, daar kwam ik pas tijdens het fietsen achter. Ook door de rits komt de kou. Als je 'm gewoon draagt is ie warm genoeg

Niet wat ik ervan verwacht had

Snel geleverd en weer warme voeten!

Pakket was er binnen 2 dagen, pantoffels zijn lekker warm en pasvorm / maat zijn prima ( 1 maat groter dan schoenmaat, zoals ook wordt geadviseerd op de site)

Snel geleverd en weer warme voeten!

Snel en simpel

BEsteling is super snel geleverd Broek is geheel naar verwachting

Snel en goede kwaliteit

Goede levering

Snel en goed geleverd

Goede levering

Snel en goed geleverd

Vlotte service.

Snelle afhandeling van het bestelde product,niets op aan te merken.

Top service!

Na de UGG slippers besteld te hebben had ik in een hele korte tijd alle informatie en zijn de slippers in twee dagen bezorgd!

Top service!

Snel geleverd..