Ruime keuze, snelle service, scherpe prijs

Ik ben altijd positief verrast over het aanbod bij Pluto. En dat in combinatie met de service en goede aanbiedingen zorgen ervoor dat ik altijd even kijk op de website en meestal goed kan slagen!

Ruime keuze, snelle service, scherpe prijs

Uitstekend!

Besteld, volgende dag ontvangen, en precies de jas die ik verwachtte. Helemaal tevreden en ik zou er geen twijfel over hebben om weer een bestelling te doen. Dankjewel Plutosport.

Snel en goed!

Goede prijs/kwaliteitverhouding, snel geleverd en keurig verpakt! Tip: verzendkosten bij bedragen boven de 100,- zou ik niet doen....

Steeds stipt en vlot geleverd

Steeds stipt en vlot geleverd

Snel en betaalbaar

Mooi product maat is goed

Snelle levering , leuke aanbiedingen en goede producten. Ga zeker nog wat bestellen

Snelle levering, Uitstekende kwaliteit

De stof is zeer verrassend goed gezien de prijs. Het zit uitstekend en voelt heerlijk aan.

Mooie kwaliteit en betaalbare prijs

Geerweg 46

2461 EB Ter aar