Snelle levering, top producten

Alle bestelde artikelen helemaal naar wens en snelle levering met duidelijke verzendinfo.

Snelle levering, top producten

Positief

Positief

Model voor mij niet goed

Capuchon komt met rits tot mijn neus. Haal je het bond eraf dan zit je en kijk je naar al de drukkers. Niet mooi afgewerkt. Kwaliteit prima!

Te hoog gesloten

Deze Jas is heerlijk warm. Maar sluit veel te hoog.( Althans voor mij) Als ik hem dicht deed dan kwam de rits bij mij neus. Ook de afwerking als je het bont eraf haalt. Zie je al de druk knopen. Echt lelijk. Verder wel de jas van mooie kwaliteit

Te hoog gesloten

Geerweg 46