Binnenvoering niet naar wens

Binnenzool is niet voorzien vd zachte vacht

Snelle levering en afhandelen retouren

Snelle levering en afhandelen retouren

Goede duidelijke service zowel bij aankoop,en retour sturen

Voor sinterklaas surprise, een regenpak besteld maat L. Ik had de verpakking al weggegooid . Omdat de surprise anoniem ingepakt moest worden. Bij het uitpakken van de surprise bleek het pak te klein. Omdat deze over de kleding aangetrokken word, daar had ik geen rekening meegehouden. Ik heb gebeld met PLUTO SPORT. Ik kon gewoon het adres van pluto sport op de verpakking vermelden, dit samen meteen print van mijn bestelling erbij. Zo kon het bij een DHL punt zonder problemen en zonder betalingen , gemakkelijk retour gestuurd worden. Vervolgens een maatje groter besteld Super service!

Mooi

Mooie sweater snel geleverd aan voordelige prijs

Deze sweater van Tommy hilfiger aan één voordeligere prijs gekocht dan op andere webshops .De sweater past perfect en is van uitstekende kwaliteit.Deze was ook nog eens supersnel geleverd in België met Bpost . Het is de eerste keer dat ik hier kocht maar zeker niet de laatste. Ik koop hier zeker nog !

Zeer goede webshop

Al m n bestellingen werden de volgende dag al bezorgd en ook nog vaak leuke aanbiedingen

Snelle levering mooie merken

Aanbevolen!

Grote sortering van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Aanbevolen!

Grote sortering van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar