op tijd

Goede en snelle levering !

Twee ski-brillen besteld. Bleken toch niet helemaal wat ik van verwachte. Samen met mijn helm zaten ze toch te strak.

Goede en snelle levering !

Snelle service bij al m n bestellingen altijd de volgende dag geleverd

Zeer snelle service tot nu bij al m n bestellingen de volgende dag geleverd

Zeer snelle service tot nu bij al m n bestellingen de volgende dag geleleverd

Tevreden over mijn aankoop. Het was zeer snel beschikbaar (ik koos voor ophalen).

Super pantoffels !

Heel snel bezorgd!

Super pantoffels !

Heel snel bezorgd!

Helaas de verkeerde slippers omtvangen

Ik had slippers besteld, Helaas zaten de verkeerde slippers in de doos. Ze waren afgeprijsd dus een mooie aanbieding. Helaas zat er dus een ander soort slippers in. Dus retour. Helaas waren de slippers daarna uitverkocht. Erg jammer. Wel goed contact hierover gehad met klantenservice.

Topper

Goede service, snelle levering