Snelle levering , na 1 dag al geleverd

Zeer tevreden en snelle levering

Snelle reactie en geweldige service

Bij een van mijn bestellingen was een product om welke reden dan ook niet meegeleverd. Een mail gestuurd en nog diezelfde dag een reactie met excuses. Geld wordt terug gestort en kan door middel van een actiecode een nieuwe bestelling plaatsen zonder verzendkosten. Wat een geweldige service.

Zeer snel

Zeer snelle levering, alles klop !

Goede service, snelle levering

Voor 22.00 bestellen volgende dag in huis .top service

Snelle levering en een goeie prijs

Makkelijk bestellen en volgende dag al in huis. En een leuke korting :)

Service top

Fleecejack gekocht en super tevredenheid

Good hugo

I like the quality, transport was fast

Veel keus en snelle levering

Veel keus, prima prijzen en snelle levering.

Uitstekende kwaliteit

De tassen zijn van een uitstekende kwaliteit en de mogelijkheden in het gebruik van meerdere soorten verbandmiddelen etc is ideaal gezien de flexibele vakverdeling Al met al een ruime voldoende

Echt goede schoenen met goede demping en een zoals aangegeven stond iets groter gekocht. Ze zitten perfect.

Goede pasvorm en kwaliteit.

Heb de jas gisteren in slecht weer voor het eerst gebruikt, voelt comfortabel aan.

Snelle levering goede klantenservice

zoals het hoort

Als ik sportspullen nodig heb kijk ik altijd eerst bij Pluto. 90 % van de tijd blijf ik bij Pluto ivm prijs. Service is ook prima, snelle levering. Ik ga zo gebruik maken van de retour service. Schoenen te klein gevallen. Zullen we zien of het daar ook goed is, ik ga uit van wel. Goeie zaak die Pluto. Alan

Superfijne sloffen en mega snelle service!

Altijd snel besteld en geleverd, veel keuze en fijne service.

Snelle levering zeer tevreden.

Snelle reactie op vraag bij de klantenservice. Top! Jammer dat je bij een retour geen ruiling (voor andere maat) kan doen.

goede jas

Helemaal top

Helemaal top

ja super trui en razend snel af te halen!! bedankt

ja prima aan te raden

Mooie skeelers voor een mooie prijs!

Prachtig paars/zwarte skeelers besteld voor mijn dochter voor kerst. Leuke "blackfriday" aanbieding :-) Snelle en nette verzending, helemaal top!

Juist wat ik nodig had.

Heel fijne en lichte schoenen. Mijn dochter gebruikt ze om naar de gym te gaan en ze is heel tevreden. Fijn zacht vanbinnen als je loopt. Echt een aanrader voor deze prijs.

Mooie softshell voor een zacht prijsje!

Bij Pluto de jas online besteld en de volgende dag opgehaald. De jas is mooi en de prijs ook. Vriendelijke dame overigens bij de balie.

Voldoet aan de verwachting

Zit lekkercwsrm