Snel en makkelijk

Vond het super makkelijk om mijn bestelling te plaatsen, werd niet al teveel gevraagd.

Prima product met snelle levering

Product voldoet prima en levering was snel binnen

Was helaas niet de kleur die wij zochten nieuwe besteld en binnen een dag geleverd.

Goede prijs snelle afhandeling en bezorging.

Snel betaalbaar en goed

Snel, en goed geprijsd

Groot aanbod, goede prijs, snelle levering

Snelle bezorging. Artikelen naar wens.

Pluto sport, levert snel. Artikelen komen keurig netjes verpakt binnen. Ik beveel Pluto sport aan.

Altijd geweldig

Klopt altijd nooit geen klachten Super zaak!

Product voldoet aan de verwachting die wordt beschreven. Pasvorm komt overeen. Zeer snelle levering. Alleen de verzendkosten vind ik vrij hoog.

Goed produkt en snel geleverd

Aanvangkelijk teleurgsteld dat de volgende dag de bestelling niet binnen was. Is er iets mis, ligt het bij de buren? Als leveren niet de volgende dag lukt beloof dat dan ook niet. Het is niet erg als het twee of drie dagen duurt maar beloof niet wat anders. Vriendelijke groet,

brede assortiment en goede prijs

makkelijk en snel

Simpel, snel en betaalbaar

Goede aanbiedingen die overzichtelijk worden gepresenteerd, eenvoudig te bestellen zijn en ook nog eens binnen de beloofde termijn geleverd worden… daar kan menige webwinkel een voorbeeld aan nemen. Jas past prima en komt goed overeen met de getoonde afbeeldingen op de website

Goeie service en snel geleverd

Goeie service

Heerlijke sweather, mijn zoon is er erg blij mee!

Heerlijke sweather, lekker zacht van binnen en ook mooie kleur. Mijn zoon is er erg blij mee!

Zoals altijd prima op tijd en top kwaliteit

Wederom goed en snel geleverd en mooie prijs !

Comfortabele, lichte schoenen

Erg prettige schoenen, goede stabiliteit en zijn erg licht.

Ze doen wat ze beloven en zijn klantgericht

Als ik bestel dan leveren ze meteen

Altijd snelle levering Goede service Vriendelijke klantenservice Kortom een goede site om producten te bestellen .

Precies wat je er van verwacht

Fijn dat het gaat waar het om gaat. Snelle levering en het product zoals omschreven.

uitstekend

Ik ben zeer tevreden. De maatvoering is goed, de snelheid van bezorgen is uitstekend en je krijgt echt wat je besteld.

Goed geprijsd en snel geleverd.

Opnieuw kleding besteld bij Pluto. Het assortiment is enorm, prijzen zijn scherp en je bestelling wordt snel geleverd. Top!

Artikelen waren perfect en zeer snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede omschrijving van producten, goede kwaliteit en snelle levering zoals altijd.

Prima service, lag de dezelfde dag klaar.

Helemaal prima

Goede levering, niks mis mee

Geerweg 46

2461 EB Ter aar