mooi geschenk

Mijn kleindochter was er superblij mee !

Goede prijs, snel geleverd

Product volgens verwachting. Maat is goed.

Love it

Good quality and fast delivery

Heel erg tevreden

Duidelijke en goede website,vriendelijke klantenservice, snelle levering, goed verzorgde bestelling. De bestelde bodywarmer was nog mooier dan op de website te zien was en ook nog een mooi prijsje. Jammer dat de bestelde maat voor mij te klein was en een maat groter niet geleverd word.

Dit product is echt aan te raden

Mijn ervaringen met merk zijn altijd zeer goed. Pasvorm is uitstekend en weinig tot geen kleur verlies na meerdere wasbeurten. Vandaag besteld, de volgende dag netjes geleverd. Kortom, een echte aanrader.

Super snelle levering. Zeer uitgebreide collectie.

Top, snelle verzending van Pluto Sport

Voetbal artikelen besteld! Snelle verzending, goede artikelen. Mijn zoon is er blij mee.

Snel bezorging

Goed kwaliteid

Mooi product, snelle verzending!

Snel verzonden. Duidelijk omschreven op de site dus de skibril past perfect. Ik heb normaal altijd een klein hoofd waardoor veel skiberillen te groot vallen.

Geweldig!

Snelle en correcte levering.

Een super duidelijke aankoop

Voordeligste keuze

Groot aanbod, mooie kortingen en snelle verzending. Jammer dat er verzendkosten berekend worden.

Heerlijke hoodie

Goede pasvorm, mooie kleur, fijne stof. Kortom een aanrader.

Plutosport is echt top! Heb nu 2x besteld en beide keren gewoon de volgende dag geleverd zoals gezegd. Topprijzen ook. Als je voor een normale, goede prijs sportkleding wil kopen, moet je naar Plutosport! Echt top!

met pluto goed verkeerde product gekozen

Een hele goede ervaring, alleen de verzendkosten zijn duur!

snelle levering van mooi product

Op de site van Pluto Sport een uitgebreid assortiment: meer kleuren en maten dan in de winkel of op andere sites. Eenvoudig te bestellen en snelle levering, gelukkig niet in overdreven grote dozen en zonder overbodig verpakkingsmateriaal.

Heerlijke warme jas

Perfecte pasvorm Licht en warm Ben meer dan tevreden

Super tevreden

Super snelle levering

Prima shirts!!

Mooie shirts en prima pasvorm

Een klantgericht bedrijf

Elke keer ben ik weer verrast en blij om te ervaren hoe snel Plutosport mijn bestellingen afhandelt. Uiteraard ook bij met de kwaliteit van de ontvangen producten.

Goede pasvorm, goede service

Alles duidelijk via de website Zeer tevreden...

Verpletterende winterjas

Past perfect, warm, comfortabel, als een tweede huid, sterk, mooi afgewerkt, in een woord ongelooflijk voor die prijs!!!

Prima jas

Goede winddichte jas, maat M voldoet aan verwachting. Snelle levering

Wachten hoeft niet

Ik had me nieuwe hardloop schoenen beloofd als ik de 5 km kon hardlopen. Dus toen ik een mooie tijd had gelopen tijdens mijn eerste wedstrijd,vond ik deze schoenen als een goede beloning. Ze werden snel geleverd in een goede verpakking. En de schoenen zelf zitten top. Ik ren als een veertje. Dan merk je wel dat de oude echt versleten waren. Op naar de 10 kilometer!!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar