Fijne webshop met een groot assortiment!

Overzichtelijke website met een ruim assortiment. Veel sportartikelen voor een mooie prijs. Snelle bezorging en gratis retour.

Top product

Super pantoffels, heerlijk zacht en mooie kwaliteit

Perfecte tennisschoen

Prima pasvorm en mooie vormgeving

Snel verzonden

Fijne schaatsen voor een goede prijs

Fantastische coachejack

Deze hummel coachejack zit als gegoten en super warm top!

Ik ben tevreden

Mooie schoen zeer tevreden

Zeer goede service

Groot assortiment, snelle bezorging en goede service. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Duidelijk, goed en snel

Plutosport site is duidelijk, makkelijk en overzichtelijk. Goede en snelle service!

Zeer tevreden met de snelle levering en top sportschoenen

Zeer tevreden met de snelle levering en top sportschoenen. Ze lopen heerlijk en echt een aanrader deze winkel!

Stoere en functionele jas

Prima jas, warm, water dicht en de pasvorm is perfect voor buitensport activiteiten in de kou!

Leuk shirt

Goede kwaliteit

Pasvorm klopt exact met de Maattabel. Shirt zit lekker en luchtig.

Zeer goed snelle verzending. Goeie prijzen. Goed verpakt.

Snel en goed

goed product, prima bezorging, prima website, goede portfolio

alles liep soepeltjes, de totale expirience is gewoon goed

Prima produkt, prima stipte levering

Producten zoals je mag verwachten van BOSS. Volgens afspraak geleverd. Prettige winkelervaring.

Zitten geweldig

Lekker warm

Mooie warme pantoffels

Heel tevreden over deze aankoop. Door de natuurlijke wol zijn de pantoffels lekker warm zonder dat je voeten gaan zweten. De maten liggen wat moeilijker. Ik heb normaal een maatje 38, maar deze waren te klein en maat 39 is net iets te groot. Beetje vervelend dus.

Prima.

Mooi vest alles goed,lekker warm met dit weer,is aan tebevelen.

heerlijk warm vest!

Een heerlijk, zacht en warm vest! Blijft ook mooi na het wassen. Echt een aanrader voor de winter!

Redelijk goed

De doos was niet zo goed gesloten, klein beetje geopend zelfs omdat plakband niet goed bevestigd was. Verder moest er na een maandje geruild worden en dat is heel erg netjes gegaan ondanks dat ik geen papieren meer had. Goed mailcontact hierover gehad.

Topservice

Fijn gymschoentje voor mijn dochtertje! En megafijne service. Had op zaterdag de schoentjes nodig. De schoentjes op vrijdagmiddag besteld en gevraagd of ik deze dezelfde dag nog kon halen en dat was geen probleem! Wat een fijne service

Snelle en goede levering

Goede beschrijving van de maat voering

Mooie stevige helm

Het is een mooie helm voor wielrennen, hoewel het wel een heel breed model is. De matzwarte kleur is heel mooi en de helm zit goed!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar