Snelle en goede levering

Goede beschrijving van de maat voering

Mooie stevige helm

Het is een mooie helm voor wielrennen, hoewel het wel een heel breed model is. De matzwarte kleur is heel mooi en de helm zit goed!

Perfect!

Snelle levering en producten in Perfecte staat! Heel tevreden met mijn bestelling!

Zoals verwacht

Snelle levering maar te kort om te beoordelen. Is Sinterklaas cadeau voor kleinzoon.

Snelle levering maar beoordeling is te snel omdat het een Sinterklaas cadeau is. Zouden jullie in deze tijd rekening mee moeten houden.

altijd zoals beloofd

elke bestelling is snel en artikelen zoals getoond en beschreven op de webshop. Daarnaast nbog scherpe aanbiedingen!

Snelle service en goed kwaliteit.

Past goed en een goede stof

Snelle l vering, product zoals verwacht

De winterjas die ik besteld had werd snel geleverd. Wel zag ik dat de jas enkele dagen nadat ik betaald had met 25% in prijs was verlaagd. Dan bekruipt mij toch het gevoel dat ik teveel heb betaald. Maar goed, soms heb je pech.

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Snel bezorgd

Snelle verzending, goede service

Besteld en zeer snel in huis. Maat was niet goed. Gebeld met klantenservice vriendelijk en snel geregeld.

Zien er mooi uit

Hoop dat mijn schoondochter er heel veel plezier van zal hebben met deze sloffen

snelle bezorging, zeer goede prijs

s'avonds besteld , zeer vlotte levering naar België

Snel geleverd, product zoals beschreven

Goede aankoop

Zitten lekker en lekker warm

Snelle levering en mooie kleiding

De kleding kwam snel binnen en ben er erg tevreden mee. Ook de duidelijkheid in de ontvangen e-mails is goed.

Snel bezorgd, prima thermokleding kinderen

Prima kleding voor de winter voor de kinderen

Snelle levering en goede kwaliteit

Prima geregeld, pasvorm als omschreven. Voor het gemak 2 maten besteld want retouren zijn gratis te verzenden! Prima service!

Keurig netjes

Keurig en netjes verpakt, op tijd.

Mooie jas

Mooie jas! Past goed. En snelle service!!

Bestelling vlot binnen

Top product en vlotte bestelling

Snelle levering! Prima bedrijf

Doen wat ze zeggen!

Snelle levering en goede kwaliteit van het artikel

Eerste maal gekocht bij plutosport van aankoop tot levering top

Geerweg 46

2461 EB Ter aar