Goeie prijs voor kwaliteit

Asics tight gekocht voor leuk prijsje zit als gegoten en is snel geleverd

Supersnel geleverd

Prima winkel mooie kleding en goede service

Supersnelle Service, mooi assortiment

Wij zijn heel tevreden met de service en de snelheid van het bezorgen. Het assortiment is uitgebreid.

Snelle levering, prima product

Snelle levering, prima product, zeer tevreden.

Probleemloos

Bestellen retour en opnieuw bestellen alles probleemloos

Duidelijke en overzichtelijke site

Bestellen is overzichtelijk en verzending/ontvangst snel. Alleen jammer dat de bezorgkosten van €6,95 hoog zijn

Top service en producten

Top service en producten

Snel geleverd, nette verpakking en mooie jas

Schoenen top!

Schoenen cq sneakers besteld! Snel geleverd goed verpakt goede prijzen

Perfecte pasvorm

Fijne stof en uitstekende pasvorm

Heerlijke broek, wel maat groter bestellen

Prima trainingsbroek, fijn met de ritsen onderaan. Valt wel echt klein. Voor m'n zoon van 14 een M besteld

Heel fijne Muts

Heerlijk warme muts, ik kan de winter in!!

Top schoenen

De jongens zijn heel blij met hun nieuwe Vans. Goede prijzen en ook leuk net even andere uitvoeringen om uit te kiezen.

Een hele mooie schoen.

Breedte is prima maar dit model schoen is vooral geschikt voor wat dikkere voeten. Die heb ik niet en daarom zitten de klittebandsluitingen en de spanner op hun einde en vervormt de schoen.

Top hardloopschoenen

Past als handschoen en ziet er geweldig uit. Ik raad het aan.

Same day delivery =7+ days

Ordered on Monday 14/11 and has still not arrived!! Cause DHL but why has a replacement order not been sent ??

Snelle, correcte levering

Goede, duidelijke website. Makkelijk besteld.

Uitstekende

Alles top!

Snel en voor mooie prijs

Ik bestel regelmatig mij Pluto. Prijs is altijd goed en leveren netjes volgens afspraak

Goeie kwaliteit, snelle levering, goed geprijsd

Snelle levering, komt na wat op de site staat. Retourneren is ook makkelijk.

in een woord ze zijn echt heel goed !

ik heb ze nog maar pas, maar in een woord ze zij fantasie voor mijn was de lengte bijzonder omdat ik veel buiten werk heb, nu loop ik met mijn rug niet meer bloot als ik wat tegen de grond moet doen. We bestellen er zeker er nog bij!

Goede ervaring met plutosport. De artikels die ik heb gekocht zijn van goede kwaliteit.

Goed en snel

Bestellen en de volgende dag in huis . Goed in prijs en kwaliteit.

Toppie

Snelle levering en blij met mijn schoenen

Geerweg 46

2461 EB Ter aar