Hele fijne ervaring! Snelle levering

Snel geleverd en scherp geprijsd, alleen vond ik de verzendkosten van €6,95 wel erg hoog voor een product dat gewoon door de brievenbus werd geleverd...

Fijne wandelschoenen

Voor mij is dit een fijne wandelschoen die goed aansluit aan mijn voet. Aangenaam zittend voor de dagelijkse wandeling.

Het hele proces, van begin tot einde liep werkelijk perfect.

Uitstekend! Het hele proces verliep goed. En de hardloopschoenen zaten zoals ze moeten zitten: perfect. Prettige winkel, ik heb hier eerder schoenen besteld, zeer positief en een aanrader.

Goede prijs kwaliteit

Top levering en kwaliteit

3 artikelen besteld die allemaal netjes en snel geleverd werden. Één artikel viel helaas te klein en retourneren was duidelijk en eenvoudig geregeld

Lekkere pantoffels gekocht met flinke korting. Erg fijn. Op de website zeiden adviseerde zij een maatje groter te bestellen.

Ik kon ze een dag na de bestelling al ophalen bij Plutosport, Ter Aar. vriendelijke ontvangst en een feestelijk tasje erom.

Fast and perfect

Very happy!

voortreffelijk

Ze maken waar wat ze zeggen. De schoenen zijn allebei voor een zacht prijsje aangeschaft en passen perfect. Ben er zeer blij mee!!

supersnelle service!

Mooie sneakers, kado voor echtgenoot, hij was gelukkig en ze zitten goed :-)

Goed product

Goed product voldoet aan de beschrijving en snel en goede levering

excellent

Mooi pantoffels, top quality, fit great, great price.

Betrouwbaarheid hoog in het vaandel!

Heerlijke pantoffels besteld, bleken helaas nét te klein. Zelfde dag teruggestuurd na even telefonisch contact met Plutosport. Afgegaan op vriendelijke raad die medewerkster me gaf: maat groter bestellen, je krijgt je geld écht teruggestort van het te kleine paar. Was ook zo! Fijn!

Snelle correcte levering

Artikel precies zoals afbeelding.

Snelle bezorging, goede service, goede prijs. Aan te bevelen!

Fijne, overzichtelijke website

Duidelijke website en goede service. Wordt netjes verpakt verstuurd, met track en trace.

Snel en goed

Heel tevreden, snel verstuurd en naar wens

Super goede en snelle levering

Heel snel bezorgd en de retouren ook prima en snel afgehandeld

Uitstekend!

Makelijk gebruikbare site. Duidelijk wat voor kortingsacties waren passend bij welke artikels. Betaling snel en eenvoudig. Bezorgd volgende dag via DHL, precies op tijd en correct. Zou van hier zeker weer bestellen!

Was allemaal goed geregeld

Bestelling wat met 1 dag binnen en correct afgehandeld.

Hele snelle service en een ruim assortiment. Mijn bestelde producten kwamen de vorige dag al meteen binnen. Helaas bevielen niet alle producten, dus moest ik wat retourneren. Gelukkig ging dat ook erg gemakkelijk en een groot pluspunt is dat het gratis is. Ook had ik nog een vraag over een product en toen heeft de klantenservice mij telefonisch uitstekend geholpen. Ik ben erg tevreden over Plutosport en zou hier vaker bestellen. De kortingsacties die ze bieden, vind ik ook een groot pluspunt. In vergelijking met soortgelijke winkels, heeft Plutosport echt het beste aanbod voor de aantrekkelijkste prijs.

Fijne site en duidelijke info

Prettige winkel om te shoppen en mooi geprijsde artikelen,

Degelijk

Mijn tweede regenpak van regatta, jammer genoeg zijn de zakken in de broek nog niet meer sluitend weg gewerkt, deze pak is ook zonder knopen. Ik vind dit pak verder van goede kwaliteit. Zeker gezien de prijs.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar