prima sneakers

prima sneaker en snelle levering

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, maar kamerjas, zou betere omschrijving dan badjas.

Helaas te klein besteld

Ziet er goed uit maar is helaas te klein moet nog ff retoer zenden en grotere maat bestellen

Prima service, producten zoals omschreven

Savonds besteld en de volgende dag al in huis. Ziet er allemaal keurig uit. Zoon weer blij met zn nieuwe sport tenue!

MAGHIFIQUE comme service

Franchement rien a dire la commande et le délai de livraison c été rapide je recommande chez vous

correct en snel

Goed en snel geleverd op de dag dat het het beste uitkomt voor jezelf

1e bestelling bij Plutosport en een mooi pak ontvangen. Aflevering was goed door DHL.

Prima service en kwaliteit, snelle levering

Voldoet aan alle verwachtingen Goede kwaliteit Levering conform afspraak

prima kwaliteit

helaas maat te klein

Top service, snel geleverd

Snelle levering voor een prima product

Uitstekende ervaring voor de snelle levering. Jas uitstekendven voor een mooie prijs!

Mooi shirt alleen bezorging was iets minder

Snelle levering van prima kwaliteit thermoshirts

Plutosport is een betrouwbare leverancier, met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Fijne site, snelle levering, product naar wens.

Producten zijn snel geleverd en ook retourneren omdat een artikel te klein was is heel makkelijk. Ik ga vaker hier bestellen.

Goede en snelle levering

zeer goed product

hij zit fijn

Leuke aanbieding, volgende dag al geleverd. super

Snelle service uitstekende prijzen

Zoals in de titel beschreven, snelle service en uitstekende prijzen

Goed bedrijf!

De juiste keuze

Ik had nieuwe schoenen nodig want ik had mijn oude helemaal kapot gelopen. En deze waren in 1 keer de juiste maat en het beviel mij goed. Want dacht bij de new balance ik ga is een andere kleur doen dan basic zwart. En was er uiteindelijk wel blij mee, want het was nog maar een gok of ik het echt leuk zou vinden.

Artikel geeft zwart af bij was, op aangegeven wasprogramma.

Zie hier boven, artikel geeft zwart af in de was. Gewassen op aangegeven wasprogramma.

Snelle levering en goede service!

Perfecte kleding

Fijne pasvorm en lekker warm.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar