Snelle levering, goede service

Snelle levering, goede service

Ik ga nog een paar bestellen Groet Jenny

goed aanbod en goede service

Aantal aankopen gedaan, ook al in een eerder stadium en ik vind de prijs-kwaliteit prima in het aanbod op de site. Bestelling gaat snel, evenals de levering.

Top bedrijf

Snelle levering, mooie sportlegging

Mooi sportlegging voor mijn dochter. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Volgens afspraak op tijd geleverd.

Mooie sokken en snel geleverd

Mijn dochter is er blij mee!

Top gewoon

Top service en kwaliteit

Goede collectie en scherp geprijst

Bij Plutosport hebben ze een ruime keuze uit sportartikelen, maar ook leuke merken casual kleding. Ik vind bij andere webshops zelden een artikel goedkoper, de verpakking is goed en de levering snel. Navigeren op de website is soms wat omslachtig met categorie producttypes en sorteren werkt niet altijd even goed. Daarom 4 sterren.

Mooi!

Mooie boxers. Stevige kwaliteit en zitten erg lekker. M’n vriend wil er nog meer.

Producten precies zoals op de website

All round

Fast delivery. Good prices. The Nike fleece pants were so cozy we ordered a third pair!

Snelle, betrouwbare levering

Super prijs kwaliteit verhouding

Mooie en functionele artikelen tegen een scherpe prijs. Overzichtelijke site en snelle levering.

Snelle bezorging

Snelle Levering

De sneakers lopen heerlijk ! Geweldig voetbed. Goed trendy model ook. Pak wel een halve maat groter dan je eigen maat .Ze vallen wat kleiner uit. Dan vallen ze prima

Goed, snelle levering

Prijs is redelijk en hij was snel bezorgd, dus voor mij een top ervaring

Heel mooie kwaliteit

Top spul tevreden mee

super

alles soepel

Super goeie service 9+

Super service Zelf per ongeluk op het balkje afhalen gedrukt niet zo slim dus . Geen probleem 1 belletje en t was geregeld .

Super schaatsen en een scherpe aanbieding

Top product

Aanrader!

Fijne hardloop schoen! Betaalbaar en van goede kwaliteit. Aanrader wat mij betreft!

Super mooie kwaliteit en super snelle levering

Ik bestel altijd hier kleren voor mij en m’n man. En het is altijd betere kwaliteit dan we verwachten en wordt altijd de volgende dag geleverd. Je kan ook kiezen als het een andere dag moet worden geleverd. Het blijft aantrekkelijk hier kleding te bestellen ik raad het ook iedereen aan.

Snel en goed

Geerweg 46