Fijne aankoop

Goede kwaliteit, fijne kortingen en snelle levering.

Goede site en snelle levering

Ik vind de site van Pluto fijn om in te zoeken naar artikelen. Daarnaast is er ook een snelle leverings tijd

Goede service en grote keuze

Correcte prijs en correcte levering

Heel correcte prijs kwaliteit. Zal zeker niet mijn laatste aankoop zijn :-)

Heel netjes

Prima winkel. Snelle verzending. Kwaliteits artikelen.

Duidelijke website en snelle levering.

Perfeckt

Alles perfeckt verlopen

Top pak

Goede snelle verzending

Mijn Ervaring Pluto

Zeer goede snelle klantvriendelijk service..product was alles zoals aangegeven...Ik ben er heel blij mee..nog vele na deze

Prima product en afhandeling

Kwaliteit en prima prijzen.

2 stuks besteld omdat ik de maat niet wist. Retour sturen een beetje onduidelijk

prachtige schoenen maar...

De schoenen zijn te klein. Normaal heb ik maat 44 maar deze schoenen krijg ik niet aan mijn voeten. Ik heb bredere schoenen nodig gezien de vorm van mijn voeten. Kan ik ze terugsturen. Graag een reactie a.u.b. met vriendelijke groet Frans Keerssemeeckers

zeer goed

snelle professionele service en goede kwaliteit

Snelle levering, goede prijs

Prima product, prima levering. Wel verzendkosten, maar in combinatie met de voordelige prijs, kom je op een prima bedrag uit. Nog steeds goedkoper dan wanneer je via de Blauwe Reus bestelt ;-)

Duidelijke site en afspraken worden nagekomen

Duidelijke site en afspraken worden nagekomen

Snelle levering, product zoals verwacht

Klacht snel en accuraat behandeld

Mijn klacht werd snel en accuraat opgelost.

Snel en betrouwbaar service

Goede kwaliteit producten..met juiste pasvorm

Snelle en correcte levering

Gewoon een prima levering. Op de juiste dag geleverd, netjes verpakt, alle info gekregen die ik moest hebben. Ik had all stars besteld, deze kun je het beste een halve maat kleiner bestellen dan je oorspronkelijke maat. Ze passen perfect!

Mooie tas, niet te groot, niet te klein.

Mooie, nette tas. Goed formaatje.

Zeer goede kwaliteit

Hetnis erg snel bezorhd

Mooi pak, snel geleverd, aan re raden

Geerweg 46

2461 EB Ter aar