Producten zijn snel geleverd en ook retourneren omdat een artikel te klein was is heel makkelijk. Ik ga vaker hier bestellen.

Goede en snelle levering

zeer goed product

hij zit fijn

Leuke aanbieding, volgende dag al geleverd. super

Snelle service uitstekende prijzen

Zoals in de titel beschreven, snelle service en uitstekende prijzen

Goed bedrijf!

De juiste keuze

Ik had nieuwe schoenen nodig want ik had mijn oude helemaal kapot gelopen. En deze waren in 1 keer de juiste maat en het beviel mij goed. Want dacht bij de new balance ik ga is een andere kleur doen dan basic zwart. En was er uiteindelijk wel blij mee, want het was nog maar een gok of ik het echt leuk zou vinden.

Artikel geeft zwart af bij was, op aangegeven wasprogramma.

Zie hier boven, artikel geeft zwart af in de was. Gewassen op aangegeven wasprogramma.

Snelle levering en goede service!

Perfecte kleding

Fijne pasvorm en lekker warm.

Snelle verzending en goede prijzen

Op de website waren prima aanbiedingen. Foto's zijn duidelijk en de producten worden snel en netjes verstuurd. Enige nadeel zijn de verzendkosten, het zou fijn zijn om boven een bepaald bedrag gratis verzending te krijgen. Verder top!

Snel en goedkoper!

Volgende dag in huis met lagere prijzen dan de online concurrentie.

Snel, betrouwbaar en klantvriendelijk

Het foutje dat ik maakte bij bestellen van de hardloopschoenen werd direct opgelost. En binnen anderhalve dag had ik de schoenen in huis. Duidelijke website, goede service en snel geholpen!

Goede service en snelle levering

Netjes optijd bezorgd

Prima online shop met scherpe prijzen. Artikelen waren volgende dag in huis.

Zondagavond besteld,de volgende morgen in huis!

Hiking schoenen besteld op zondagavond, volgende ochtend 11.00 opgehaald bij ophaalpunt! Kijk, daar word ik blij van!

Fijne schoenen!

Heerlijke schoenen, goede pasvorming, fijne demping. Zeker voor deze prijs een topschoen!

Scherpe prijzen, goede service!

Het product ,de levering en het tijdstip ,dit alles bij elkaar was in een woord ;TOP

Na het zoeken van een vest had ik besloten een Cavallaro vest te kopen en tot mijn verrassing was de prijs bij Plutosport de goedkoopste. Het product werd daarna op de afgesproken tijd afgeleverd en was geheel uitstekend verpakt. TOP

Prima geregeld

Alles goed opgestuurd en prima geregeld

Alles perfect!

Aankoop werkelijk volledig perfect verlopen: - zeer volledige productomschrijving; - zeer lage prijs; - levering volgens belofte

Foutloos van A tot Z

Meer dan tevreden

snelle service

Goede kwaliteit sloffen voor goede prijs en snel geleverd!

Snel, netjes verpakt, mooie jas

Mooie winterjas gekocht voor een mooie prijs. Snelle levering, fijne communicatie. Pakket was netjes verpakt

Geerweg 46

2461 EB Ter aar