Snel, save en super

Prima service en snel. Alles gewoon via plan en verwachting

Keurig!

Netjes volgens afspraak.

Goede en snelle levering

Gemakkelijk winkelen. De levering was snel en retourneren eenvoudig.

Duidelijke site en snellere levering

Makkelijk kunnen vinden wat ik zocht ik een ruime aanbod. Artikelen snel geleverd en voldeden aan de verwachting.

Fantastische schoenen

Super schoenen voor een super prijs!

Goed en snel geholpen

Snelle levering en goede producten

Het pakket was volgens belofte de volgende werkdag geleverd. Zeer tevreden met de levering. De shirts pasten goed. Zou hier zeker nogmaals bestellen.

Super service

Ik ben heel goed geholpen, terwijl ik zelf de fout heb gemaakt. Pluto sport heeft dit recht getrokken met een grandioze oplossing.

Prima fitting

Probleemloos

Bestellen gaat makkelijk bezorging was snel bestelde truien waren super helemaal blij

Super fijne trui

Mooie trui en een snelle levering

Volgens verwachtingen

Zeer goede webwinkel

Heel goede service van de klantendienst (Bedankt Henriette!) en heel snelle verzending van de juiste producten.

Fijne koopervaring

Snel en compleet geleverd in een goede verpakking.

Heel blij mee

Goede ervaringen, snel geleverd.

Snel en veel keuze

Snel en veel keuze

goede kwaliteit en snelle service

De kwaliteit van de artikelen is goed op 1 artikel na. Dit is tot volle tevredenheid opgelost.

Alles perfekt, gerne wieder!

Schnelle Lieferung und schnellen Support erhalten.

Betrouwbaar

Mijn schoenen werden snel bezorgd op tijdstip wat werd beloofd , prima !

Vriendelijke mensen

Prettige ervaring met afhalen van bestelling

Artikel voldeed volledig aan de verwachtingen. Snelle levering!

Heerlijk zachte trui

Mijn zoon is helemaal te reden met deze trui ivm kwaliteit

Heerlijke jas.

Hele fijne jas online besteld. De volgende dag al geleverd. Goede eerste ervaring met deze winkel

Geerweg 46

2461 EB Ter aar