Mooie schoen

Fijne schoen. Zit lekker en is goed opasy

Supersnelle levering en product kwaliteit wat het moest zijn, dus zeer tevreden

Mijn man is erg blij met zijn boxershorts, het is de kwaliteit die hij gewent is en ook de kleuren zijn mooi

Snelle levering, correcte communicatie

Ik had de verkeerde maat besteld, maar na een mail hierover kon ik deze zeer snel omruilen.

Goede omschrijving van het product op de site en een snelle levering.

Chill sportshirtje, valt vrij groot

Fijne sportshirts, mesh achterkant. Valt redelijk groot

Niet tevreden

Enige positieve is dat het snel werd bezorgd. Product kwam in een open doosje wat helemaal ingedeukt was. Product had geen label of iets dergelijks. Het lijkt net een tweedehands product. Ik heb het gekocht als cadeau en had geen tijd meer om te wachten op een ander. Maar ik zal hier niet meer bestellen.

Goede levering. Goede pasvorm

onvoorstelbaar snel!

ik dacht dat Bol.com belachelijk snel was....maar Pluto kan t beter.

Correcte levering

Makkelijke bestelling en snelle levering, kortom vlotte service!

Supersnel!

Snelle levering, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle levering,goede kwaliteit, duidelijkheid

Snel,goede service,kwaliteit

Snelle levering en goede klantenservice

Mijn bestelling was dezelfde dag in huis. Toen er een probleem was met de bestelde legging, werd hier snel op gereageerd en werd het goed opgelost. Goede service!

Top: keuze en kortingen

Prima informatie over maten en keuzes. Prima kortingen en volgens

zeer tevreden

Vlot geleverd en short bevalt prima

Goede service, snelle levering

Geleverd naar verwachting. Product naar verwachting.

Pakje was volgens Bpost geleverd

Mijn pakje was volgens de track and trace van de koerier geleverd wat niet klopte. Na contact met de helpdesk van Plutosport werd ik vriendelijk en snel geholpen.

Snelle en vlotte levering

Prima afhandeling van de bestelling

Besteld, volgende dag in huis.

Snelle levering, top producten

Super snelle levering en mooie kleding en schoenen !

Heel tevreden

Ik heb mijn sneakers donderdag in de namiddag besteld, omdat ik in België woon ging ik ervan uit dat ik ze ergens week nadien woensdag ten vroegste zou ontvangen. Zaterdagochtend werden deze geleverd! Super tevreden.

Prima jas voor goede prijs. Snel geleverd!

Suuuuuper tevreden!

Ik was zelf verbaasd , dat mijn bestelling de volgende dag al geleverd was. Heeel tevreden hoor !

Aanbevolen

Fijne overzichtelijke webshop met ruime keuze. Retour wordt snel terugbetaald. Snelle en persoonlijke communicatie. Aanbevolen.

Voor dit geld zo’n jas

Uitstekende kwaliteit