Mooie pasvorm, fijne stof

Mooi pak en ook geen elastiek aan de onderkant bij het jack waardoor deze mooier valt en beter zit.

Prima spullen voor prima prijzen

Super bedrijf snelle levering

Nette bedrijf zeer snelle levering en goed geholpen

Goede snelle levering, goede prijzen

Goede snelle levering, goede prijzen

prima kwaliteit, snelle levering

zie boven

prima geregeld

scherpe prijs voor product en vrij snelle levering

Snel en goed geleverd. Voldees aan verwachtingen.

top dat ik alles zo supersnel kreeg

Mijn bestelling werd supersnel geleverd. Was echt de max dat ik een spelertje van onze club direct blij kon maken

Goed merk sokken voor beste prijs

Alles was optijd binnen

Goed geregeld

Goede kwaliteit en snelle levering

Boxershorts besteld, prima kwaliteit en snelle levering

Volgens beschrijving en snelle levering

Mooi jasje, die voldoet aan de beschrijving

Goed assortiment voor vriendelijke prijzen

Plutosport heeft voor alle sportende gezinsleden iets in het assortiment. De levering netjes en snel.

Uitmuntend!

Pas ontdekt op t net. Ruime keus en een zeer goede service m.b.t. de zeer snelle levertijden, zelfs de zelfde dag. Ik ben super tevreden mensen. En heb t al mensen aanbevolen.

Ophalen gaat: Heel gemakkelijk en snel. Op het tijdstip wat ons uitkomt.

Ervaring is goed!

De service-ervaring is goed, alleen jammer dat de maat groot valt, nu moet ik het weer ruilen.

Te klein.

Mijn artikel is op tijd bezorgd. Het ziet er goed uit maar de maat is te klein. Beter een maat groter nemen, want valt klein.

Supergoed

Artikel is van prima kwaliteit; levering was super snel en goed.

Mooi aanbod en een snelle levering!

Altijd wel iets te vinden in het complete online aanbod van Plutosport. Goede prijzen en een reuze snelle levering!

Snel bestellen snel geleverd

Snel bestellen snelle levering en topkwaliteit

Netjes en snel geregeld en verzonden.

Duidelijke website alles heel snel te vinden, de website ziet er netjes uit goed verzorgd, keuze genoeg.

Snel en correct

Mijn ervaring is dat het product snel en correct is geleverd Pas vorm uitstekend Mooi product.

Zoals altijd weer een prima afhandeling van de bestelling.

Erg fijne klantenservice

Helaas was mijn pakketje ergens gestrand en heb ik mijn bestelling niet gekregen. Iets waar vrij weinig aan gedaan kon worden. Ondanks de situatie heeft de klantenservice mij uitstekend geholpen en waren ze snel bereikbaar. Dit zorgt er zeker voor dat ik in de toekomst opnieuw bij Pluto sport zal bestellen!

Komt afspraken op tijd na en heeft goede informatie over stand van zaken.

Betrouwbaar bedrijf dat de afspraken na komt en je duidelijk informeert over de stand van zaken met betrekking dat jouw bestelling.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar