Kwalitatief goed regenpak Tenson

Goede pasvorm, voelt goed. Nog niet in de regen uitgetest, dus waterdichtheid nog niet beproeft.

Nog niks geleverd gekregen

Vreemde mail, terwijl ik nog steeds op mijn bestelling zit te wachten

Duidelijke website, levering volgende dag in perfecte staat ontvangen

Mijn bestelling kwam de dag na bestelling al in binnen. In perfecte staat. Het had best een dag langer mogen duren zonder dat mensen in nachtelijke uren handelingen verrichten. Die optie mis ik nog :)

Fijne website met snelle service

Makkelijke website, veel keus, goede prijzen, goede service, snelle bezorging

Snelle levering, goede pasvorm, prima kwaliteit schoen.

Uitstekend Assortiment, Dito Prijs & Snelle Levering

Deze winkel recent ontdekt, bevalt echt heel erg goed, het cijfer is eigenlijk 10+

Prima service en snelle levering.

Ik heb telefonisch contact gehad met de klantenservice, hierbij zeer klantvriendelijk te woord gestaan.

Anders dan de ‘normale’ Ugg pantoffels

Hele leuke sloffen, alleen voor mijn gevoel anders in kwaliteit dan de suède Ugg pantoffels.

Netjes en volgende dag geleverd

Netjes en optijd de volgende dag geleverd.

Zeer coulant

Een trui die ik één keer had gedragen en gewassen begon te pluizen. Dit ben ik niet gewend van het merk Tommy. Aangezien de trui pas een week oud was heb ik een mail gestuurd. Hier werd zeer snel en coulant op gereageerd! Ik kreeg een waardebon ter waarde van de aanschaf van de trui en mocht de “oude” houden.

Goed.goed geholpen

Ik had een sweater besteld en ik had mijn postcode verkeerd ingevuld.ik heb ze toen gebeld en ze hebben toen gelijk mijn geld terug gestuurd.

Tevreden

Tevreden snelle levering en fijn materiaal

voldoet helemaal aan verwachting

prima badpak. helemaal volgens verwachting. goede pasvorm. ook na wassen

Super snelle levering en uitgebreid assortiment

Supper snelle levering. Goede kwaliteit producten en een uitgebreid assortiment. Super blij mee!

Uitstekende kwaliteit en service

Makkelijke via de site artikel besteld. Snelle levering en goede kwaliteit!!

Breed aanbod (afgeprijsde) artikelen, snel verzonden, prijzige verzendkosten

Plutosport biedt een breed aanbod van interessante en vaak afgeprijsde sportartikelen, en verzenden keurig snel. 7 euro (€6,95) verzendkosten is wel aan de hoge kant; een klein minpuntje bij verder een hele goede sportartikelen-webshop.

Lekker warm

Prima als warm ondershirt. Levensduur kan ik nog niets over zeggen, maar het is fijn materiaal en het houdt je lekker warm. Bij extreme kou (buiten) denk ik niet warm genoeg, maar voor binnen als ondershirt zijn ze prima. Zeker voor deze prijs!

Fijne snelle levering

Kwaliteit

Netjes op tijd bezorgd. Kwaliteit met veel opties voor goed prijs.

Super snelle levering!

1 dag na m'n bestelling al binnen dus top!

Prima pasvorm

Ook leuk dat er combi deal werd aangeboden met zwembril

Fijn regenpak

Goede pasvorm, Goede maat, flapjes over de schoenen zijn ook handig, zo loopt het water niet direct je schoenen in.

Fijne winkel

We wonen dicht bij ter aar dus bestellingen zijn makkelijk op te halen. De hoge verzendkosten en dat je niet met creditcard of met afterpay kan betalen zorgt er wel voor dat ik het soms dan maar ergens anders bestel. Zonde want het is op zich een fijne winkel.

Top, niets te klagen.

Geerweg 46