snel verstuurd en mooie sneakers

makkelijke besteld, volgende dag in huis, mooie sneakers

Snelle levering met goed resultaat

Ik had drie artikelen besteld die meteen de volgende dag geleverd werden.

Top! Snelle levering

Sketchers voor mijn vader gekocht! Fijne schoen.

Snelle service zonder gedoe

Onlangs heb ik een winterjas met korting besteld. Ik bestelde hem in het weekend en de jas kwam dinsdag aan. Ik heb vaker iets bij Plutosport besteld en heb altijd een goede snelle service gehad, zonder gedoe. Ik ben tevreden.

Snel en mooi

Mooie kleding en snelle levering.

Positief

Jammer dat er verzendkosten bij zitten

Prachtige skeelers

Snelle levering, prachtige skeelers onze kleindochter is er erg blij mee. Alleen de doos waar ze in zaten was echt stuk en dat is niet gebeurt door het vervoer want er missen gedeeltes. Minder leuk om cadeau te geven en ook niet handig om ze op te bergen.

Optimaal zicht

Sluit goed aan en ruim zicht, ideaal voor open water zwemmen.

Kwaliteit voor een goede prijs.

Kwaliteit voor een goede prijs.

Tenson Hurricane XXL Regenpak

Product supersnel geleverd door de verkopen Plutosport. Pak past perfect. Nog niet kunnen testen in regenweer.

I ordered a blue jacket on your website, it was delivered very quickly. I am satisfied with the quality of the jacket, the size is suitable. The son is satisfied. We are from Ukraine, we do not speak English or Dutch. I use a translator

snel en goed

supersnel

zeer tevreden over de service, snelheid van levering naar belgie en de maat past perfect

Top service!!!

Mijn order was de volgende dag al binnen en alles was zorgvuldig en netjes ingepakt.

Gewoon super

Nieuwe Skechers nodig en het liefst gewoon nog hetzelfde paar als ik nu heb. Ik kijk dan altijd bij Pluto Sport en ook dit keer weer geslaagd tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Verzending ging weer snel en blij met mijn zo lekker zittende maar nu weer nieuw paar Skechers.

Geweldig fijn pak

Dit pak is precies wat ik zocht voor mijn zoontje. Het materiaal is stevig, de capuchon past goed en de broek heeft ook een goede pasvorm voor zijn benen. Snelle levering!

Prima shirtjes en broekjes

Shirtjes en broekjes zitten lekker. Goed stofje, waardoor het lekker luchtig zit.

Goede aftersales

Binnen een dag leveren kon de vervoerder helaas niet waarmaken, maar Pluto heeft keurig contact gehouden en de totale bezorgkosten vergoed. Goede communicatie en afspraken nagekomen dus hartstikke tevreden.

Mijn zoon is zeer blij met zijn jas! Mooie kwaliteit en goed afgewerkt. Hele snelle levering

Super service

Super snelle levering

Geweldige service!

Fijne website, ruim aanbod en snelle levering.

snelle levering, goed en netjes

mijn bestelling was erg snel in huis en alles zag er netjes uit

Snelle levering van producten.

Voetbalkleding de volgende dag al in huis. Top!

Goede bril, goed waterdicht en ruim zicht

Goede zwembril, goed waterdicht, past lekker en ruim zicht. correcte afhandeling en correcte levering.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar