Prima, goede prijs kwaliteit

Leuke kortingen, bezorging gaat goed

Heerlijk warm en zacht

Pantoffels waren heerlijk zacht en warm. Ik zou wel aanraden om de pantoffels in je eigen maat te bestellen i.p.v een schoenmaat groter zoals in de reviews wordt aangegeven!

Scherpe prijzen en snelle verzending!

Scherpe prijzen en snelle verzending!

Goede producten, snelle levering

Erg tevreden met de producten en service van Plutosport.

Uitstekend zoals bij alle bestellingen

Netjes, snel en goed

Heel mooie trainingspak. Ik koop deze elk jaar.

Super snel!

Wow, dit was wel echt next level snelle levering. In dit geval moest er een hockeyteam worden aangekleed. Tja, welke maat heeft iedereen. We bestelden een aantal maten vooruit zodat iedereen kon passen. Op basis hiervan zijn er nog 12 bij besteld.

Snelle correcte levering. Retour snel afgehandeld. Professionele service!

Super shirtje!

Mooie pasvorm, past voor iedereen, voor het hele hockeyteam gekocht en iedereen was super tevreden. Mooi luchtig materiaal en tevens prima te bedrukken. Voor herhaling vatbaar.

Vrijdags besteld - zaterdags complete bestelling voor voetbalelftal binnen

Fijne ervaring, vrijdags besteld en zaterdags alles binnen

Levering binnen 24 uur

Rugbyschoennen Canterbury Stampede. Snelle levering. We wisten de benodigde maat: vallen heel klein (echte maat 44 is Canterbury 45,5) Verder perfecte pasvorm. Stevige voorwaartse schoen die een heel seizoen meegaat, wat voor rugby al heel wat is.

Top winkels,snelle levering!!!

Elke keer weer blije koppies met pluto sport.....kids blij mama blij!!

Goed en snel

Was er heel snel. Netjes allemaal

Helemaal prima

Scherpe prijzen, snelle verzending en duidelijke bestelling updates via de mail.

Super schoenen en prima service van Plutosport

Ik ben heel blij met de schoenen! Ze geven stabiliteit en ik kan me goed alle kanten op verplaatsen zonder dat ik weg slip of door mijn enkel ga en geeft toch voldoende bewegingsvrijheid! De maat komt overeen met de maat die ik altijd heb

Vrijdag een regenpak besteld Zaterdag netjes bezorgd Geen klachten alles super gegaan

Snelle levering, goeie kwaliteit

Vertrouwd en snel.

Goede service zonder fratsen.

mooie collectie snelle service!

Mooie collectie,snelle service

Snelle levering en goede artikelbeschrijvinh.

Snelle service!

Prettig dat je de bestelling binnen 1 dag in huis hebt. Groot assortiment! Fijne winkel!

Bestelling lag snel klaar om afgehaald te worden

Bestelling lag snel klaar om afgehaald te worden

Snelle levering! Alleen jammer dat je €6,95 verzendkosten moet betalen,boven een bepaald bedrag moet het toch gratis zijn !

Niet goed

Ik had ook een rains jas weinig aan gehad en nu zijn de mouwen onder de oksels helemaal uit elkaar gegaan wat is daar aan te doen gr ariena

Fijnste sportsokken die er zijn

Mijn zoon vindt dit de fijnste sportsokken die er zijn. Door de snelle levering hadden we ze de volgende dag al in de brievenbus.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar