Fijne pantoffels!

Heerlijke pantoffels, ik raad dit zeker aan!

Het product is het zelfde zo als online staat beschreven en het product was ruim optijd binnen! Alleen jammer dat er niet meerdere maten waren.

Artikelen naar wens en snelle levering.

Génial

Le service très bien. Le produit top répond à toutes mes attentes. La livraison était très paide

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Schoenen vallen een maat kleiner uit. Pasvorm is prima en de schoenen zien er mooi uit.

Lekker soepele schoen

Fijne soepele schoen!

Geweldige service in alle opzichten

Bestellen gaat eenvoudig via de duidelijke website. Berichtgeving over levering etc. volgt meteen en bevat heldere en nuttige info. De producten arriveerden prima op tijd. In alle opzichten tevreden!

Top jas

Goede pasvorm heerlijk langs de lijn

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Fijne online sportwinkel, alles snel en correct geleverd, goede prijzen

Goede kwaliteit en snelle service

Snelle levering en mooi pak

bedrukking is helemaal top geregeld

de bestelling en de bedrukking daarvan is helemaal top geregeld. alles is goed gegaan en de spullen waren snel klaar en geleverd. pluto teamsport is top. bedankt namens roda 46 O23-1

Perfect supper snelle levering goed verpakt

Stipt geleverd en zoals op foto.

pasvorm was slecht

polo zou slim fit zijn maar zat slecht aangesloten

Mooie shirt voor de prijs en snel in huis

Super geregeld

Bestellen ging snel, levering was snel, pasvorm en kleur zijn geweldig, kortom een fijne jas....

Zitten perfect

Niet juiste maat en kleur niet mooi

Niet goed

super

Snelle levering. Goede prijs- kwaliteit.

Mooie, degelijke schoenen voor een goede prijs

Deze schoenen kopen we nu al een paar maten op rij voor onze dochter. Stevige sportschoen, goede afwikkeling en gemakkelijk schoon te krijgen (wasmachine). Absolute aanrader!

Snel geleverd, netjes verpakt, een goede service en dat voor een mooie prijs.

Mijn ervaringen in de afgelopen jaren met Plutosport zijn alleen naar positief geweest. Het assortiment is groot, de prijzen scherp en kevering en service is prima. Zeer aan te bevelen dus.

Product prachtig

Snelle levering. Mooie trui

Snelle bezorging

Ik bestel regelmatig bij Pluto sport. Zeer tevreden over de snelle bezorging!

Snelle levering en goede service!

Aan dit bedrijf ligt het niet. Ze doen alles goed.

Snelle levering, goede service.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar