Goede service, maar maat te groot.

Producten volgende dag binnen gekregen, kwalitatief goed maar maat L was nogal te groot, dus heb de producten terug gestuurd.

Erg fijn!

Snelle levering van een goed product. En een mooie prijs Ik loop thuis al jaren op crocs. Een goed alternatief voor slippers

Heerlijke jas

Goede maat, prima pasvorm en de jas is heerlijk warm

Snel en goed

top

snelle levering, pak als omschrijving

Mijn bestelling werd snel bezorgd en is helemaal naar de zin van mijn zoon!

Goede levering, snelle bezorging

De bestelling werd snel verstuurd en bezorgd. Perfect!

Snel, goed en duidelijk

Snelle levering, duidelijke communicatie en mooi product!!

Netjes op tijd geleverd.

Ze lossen de problemen goed op

Prima vlotte service

Bestelling snel en netjes bezorgd. Goede prijzen.

Snelle levering ! Goede service

Goed met en snel geleverd

De kleren zitten perfect net als de schoenen

Kon de bestelling de volgende ochtend afhalen in Ter Aar. Stond klaar.

Makkelijk bestellen. Snel op te halen. Goed product, al veel plezier van gehad.

Supersnelle en correcte levering

Fijne webshop, duidelijk overzicht en prettig winkelen zo op de bank. Veel maten gewoon in voorraad!

Snelle levering. Items netjes verpakt

Goede kwaliteit !

Prima regen en wind dicht, goede kwaliteit !

Razendsnel geleverd en geweldige service!

Ik heb een trainingsbroek besteld en prompt de volgende dag al binnen. Broek gepast en deze zat zo lekker dat ik er nog een extra wilde bestellen. Bleek de eerste broek een dagaanbieding te zijn. Dus de tweede broek zou voor de normale prijs zijn. Een mailtje aan de klantenservice gestuurd om het uit te leggen. Ik kreeg direct het aanbod om het prijsverschil te compenseren. Dus een tweede broek besteld en de volgende dag de bestelling binnen. Plutosport, super service!

Zit goed en is mooi

Zit goed en is mooi

Product besteld en de volgende dag al in huis. Duidelijke foto’s en uitleg over het product en de prijs is prima!

Hoodie zit als gegoten, kleur is prachtig.

Snelle levering en een fantastische Hoodie

Fijn online shoppen bij Plutosport

Prachtige, kwalitatieve artikelen. Een eerlijke prijs, en hele snelle verzending. Bedankt voor de service.

Alles bestelde producten zijn snel geleverd. De onderbroeken zijn voordeliger als bij veel internetsites. Het shirt van Nike heeft een mooi pasvorm en valt prima.

Super service

Voor de eerste keer bij Pluto gekocht . Service super