Alles bestelde producten zijn snel geleverd. De onderbroeken zijn voordeliger als bij veel internetsites. Het shirt van Nike heeft een mooi pasvorm en valt prima.

Super service

Voor de eerste keer bij Pluto gekocht . Service super

Prima service en vlotte levering

Meerdere malen besteld bij Pluto, altijd prima , ook eventuele retouren super geregeld

Product als omschreven

Tip ervaring bij Plutosport.nl

Was een schitterende aanbieding. De levering was ook top en super snel De jas van Superdry is een echte aanwinst. De ervaring van deze levering was top

Prachtig

Mooie trui, snel geleverd! Mijn kan us er blij mee!

Zonder problemen thuisbezorgd, passen perfect

Fijne schoenen

Ze lopen lekker en prettig om buiten mee te sporten

Snelle bezorging! & alles is goed verzorgd.

Bestellen en dag daarna al in je bus. Nog nooit gezien en schitterende prijzen. Ontzettend tevreden.

Prachtige producten van merken aan echt scherpe prijzen. Enig minpunt dat je steeds verzendingskosten moet betalen, dit is bij vele online shops al reeds weggevallen als je voor een bepaald bedrag aankoopt.

Duidelijke website, goede service

Duidelijke website, goede service

helaas terug gestuurd

mooie sneaker, helaas zit bij dit model de tong vastgemaakt aan de zijkant, dus kan hem niet helemaal opendoen, wat ik nodig heb, omdat ik een hoge wreef heb, kom er helaas niet in, zo jammer, verder een hele mooie schoen

Snelle en correcte levering!

De dag erna geleverd gekregen, top service!

Goede service, jammer van verzendkosten. Retour us gelukkig gratis en goed geregeld.

top

top producten

Goede en snelle service

Mijn ervaring met plutosport is goed en snelle service me zoontje is blij met zijn nieuwe jas.

Goed assortiment, ruime keuze en snelle levering

De gekochte artikelen voldoen aan mijn verwachting. Maat en pasvorm is goed, prijs-kwaliteit verhouding zeker ook. Webshop is overzichtelijk, bestellen gaat eenvoudig en levering gaat snel en goed (bezorging liep anders dan gevraagd, maar daar kan Plutosport niets aan doen). Kortom super tevreden over Plutosport!

Prima webshop

Overall niet heel goedkoop, maar prima met aanbiedingen. Snelle levering

Scherpe prijs en snelle correcte levering

Prettige overzichtelijke website. Bestelling soepel verlopen. Gekozen voor afhalen. Lag binnen twee uur klaar om af te halen. Bedrijf is goed bereikbaar met speciale parkeerruimte voor afhalers. Vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Fijn zaken doen dus. Een aanrader.

Heerlijk en warm fleeze jack

Zie hier boven

Mooie sweater voor een prima prijs

De stof en kleur blijft mooi

Snelle levering en prima schoenen

Snelle levering en prima schoenen

Snelle levering, goede kwaliteit kleding!

pole nike

Prachtig past perfect en is super mooi

Snelle levering goede kwaliteit en prijs!!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar