Goede service en snelle levering

Fijne producten voor een goede prijs

Goed!

Snel bezorgd en product zoals verwacht:) Daarnaast goede retourservice.

Goed en zoals beschreven

Goed pak en voor een mooie prijs en snelle levering

super goed!

Zit super goed

Draag het tijdens intensieve work out, ben er erg content over!

Ik had het jasje kids-only-malou-faux-fur-hooded-bontjas-meisjes- besteld en mijn dochtertje is er heel blij mee. Het jasje valt goed op maat en de pasvorm vind ik ook mooi. Het valt een beetje als een bomberjackje. De stof is heerlijk warm en zacht en de rits gaat heel soepel. Ik ben blij dat ik hem besteld heb en ook nog eens voor een hele leuke prijs. Mijn kleine pantertje heeft het deze winter lekker warm. De levering was ook super snel. Sneller dan ik verwacht had.

De beste pantoffel en snel bezorgd

Is echt een goede pantoffel! Mooi en warm alleen een maatje groter bestellen dan heb je voor 2 seizoenen een van de beste

Zeer goede service

Tot nu toe goede ervaring met Plutosport.nl. Snelle levering en scherpe aanbiedingen.

Top klantenservice

Super vriendelijke klantenservice die afspraken nakomt en snel reageert.

uitstekend

snelle en goede levering

Hele mooie trainingspakken voor een mooie prijzen

Leuke trainingspak voor mij zoon

Prima schoen

Prima schoen, alleen wat smal, ik heb een hoge wreef en een brede voorvoed, had beter een heren maat kunnen nemen denk ik. Jammer! Zou graag willen weten hoe je de maat van je voet kan meten.

Goede en snelle service na een te groot besteld artikel. Retour was snel geregeld, zo ook het kleinere alternatief

Super service

Mijn bestelling kwam heel vlot aan. We zijn er heel tevreden mee.

Te klein

Normaal met Castelli XXXL (196cm, 100kg). Sportful het dochtermerk heeft toch zijn/haar eigen kleinere afmetingen. Helaas was de XXL en de XXXL te klein.

Verzendkosten

Spullen goed geleverd. Jammer van de verzendkosten van € 6,95, zelfs bij een grote bestelling. Helaas waren de bestelde t-shirts te klein. Ruilen kan niet, dus opnieuw besteld. Weer verzendkosten… en nu een uitnodiging om een review te schrijven in ruil voor € 6,95 bij de volgende bestelling. Ik vind dat vervelend. Er komt voor mij namelijk geen volgende bestelling. Daarnaast heb ik al een tijd geleden een retour aangemeld en krijg ik geen reactie. Nog altijd in afwachting. Op mijn geld zal ik dus ook nog moeten wachten. Mijn advies: alleen bestellen als je zeker weet dat het artikel of de maat goed is.

Snel en goed!

Voor onze kleinzoon een Nike trainingspak en shirt gekocht. Veel keus, snel geleverd en goede kwaliteit.

Bestelde items zijn de volgende dag bezorgd conform informatie op de website / webshop van plutosport.

Goede legging

Zit fijn en heeft genoeg Stretch

Snellen levering en scherpe prijs.

Overzichtelijke site , snelle levering en een prima prijs!

Snelle levering voor scherpe prijs

Snel nog wat hockeyspullen nodig voor het nieuwe seizoen. Veel keus, snelle levering en scherpe prijs.

goede broek en handschoenen

En supersnelle levering!

Prima service.

Snel geleverd en de bestelling is goed te volgen. Spullen zitten goed verpakt.

Prima Schoen, goede pasvorm

Makkelijk te bestellen, snelle levering, prima fijne pasvorm . hele fijne schoen

Geerweg 46

2461 EB Ter aar