Mooi kleren

Vandaag bestelt = morgen in huis. Top mensen.

Fijne webshop

Goeie service en prima aanbiedingen. Nadeel vind ik het retourbeleid, ik vind dat je wordt ontmoedigd om dingen te retourneren. Enerzijds te begrijpen anderzijds wel lastig omdat je minder gauw dingen kunt passen.

Prima schoentjes!

Prima schoentjes tot nu toe (nog maar net in gebruik). Oranje wel wat lichter dan op de foto doet lijken.

Snel verzonden

Kleding netjes en snel verzonden

Snelle levering op dezelfde dag

Ik bestelde voor 13:00uur sneakers met levering op dezelfde dag. Dit ging heel goed, diezelfde avond werden ze bezorgd!

Goed service

Ik had een beschadigt product en kreeg een te goed bon voor terug prima.

Heel fijn

Zit lekker

Mooie Adidas Sportbroek zit lekker

Snelle levering, jammer van de verzendkosten

Het was een snelle levering en keurig afgeleverd bij mijn huis. Jammer genoeg is er wel verzendkosten. De tas was iets kleiner dan ik had verwacht, maar heeft wel een goede kwaliteit. Dus als je een kleinere sporttas nodig hebt, raadt ik hem zeker aan!

Snelle verzending

Snelle verzending. Netjes verpakt. Verzendkosten zijn vrij hoog.

Snel en voordelig

Nu 2 maal besteld, en beide keren snel en netjes geleverd. Goed geprijsde kleding voor de kinderen.

Goed spul en leuke prijs

zit heerlijk

Prima, goede prijs kwaliteit

Leuke kortingen, bezorging gaat goed

Heerlijk warm en zacht

Pantoffels waren heerlijk zacht en warm. Ik zou wel aanraden om de pantoffels in je eigen maat te bestellen i.p.v een schoenmaat groter zoals in de reviews wordt aangegeven!

Scherpe prijzen en snelle verzending!

Scherpe prijzen en snelle verzending!

Goede producten, snelle levering

Erg tevreden met de producten en service van Plutosport.

Uitstekend zoals bij alle bestellingen

Netjes, snel en goed

Heel mooie trainingspak. Ik koop deze elk jaar.

Super snel!

Wow, dit was wel echt next level snelle levering. In dit geval moest er een hockeyteam worden aangekleed. Tja, welke maat heeft iedereen. We bestelden een aantal maten vooruit zodat iedereen kon passen. Op basis hiervan zijn er nog 12 bij besteld.

Snelle correcte levering. Retour snel afgehandeld. Professionele service!

Super shirtje!

Mooie pasvorm, past voor iedereen, voor het hele hockeyteam gekocht en iedereen was super tevreden. Mooi luchtig materiaal en tevens prima te bedrukken. Voor herhaling vatbaar.

Vrijdags besteld - zaterdags complete bestelling voor voetbalelftal binnen

Fijne ervaring, vrijdags besteld en zaterdags alles binnen

Levering binnen 24 uur

Rugbyschoennen Canterbury Stampede. Snelle levering. We wisten de benodigde maat: vallen heel klein (echte maat 44 is Canterbury 45,5) Verder perfecte pasvorm. Stevige voorwaartse schoen die een heel seizoen meegaat, wat voor rugby al heel wat is.

Top winkels,snelle levering!!!

Elke keer weer blije koppies met pluto sport.....kids blij mama blij!!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar