Prima service.

Snel geleverd en de bestelling is goed te volgen. Spullen zitten goed verpakt.

Prima Schoen, goede pasvorm

Makkelijk te bestellen, snelle levering, prima fijne pasvorm . hele fijne schoen

Mooie kwaliteit kleding, goede service. Aanrader!

Prijs-kwaliteit & service zoals het hoort.

Vlot en compleet

Snelle levering en breed assortiment

goed product, vlotte levering

Goed geprijst product. Adequaat geleverd.

Supersnelle levering!

‘S avonds besteld en de volgende dag in huis. Super! Pluto sport doet wat het beloofd!

Ruim assortiment, snelle levering

Ruim assortiment, snelle levering

Great boots!

I use those boots for a walks with my dogs. Boots are Very comfortable! I was searching for proper boots which are also waterproof I just recommend to take 1,5 size bigger. Definitely I recommend them!

Mijn sportschoenen waren na een paar maanden al op de naad gescheurd. Ik heb daarom na 3 maanden al nieuwe schoenen moeten aanschaffen. Na een mailtje aan Plutosport met een foto van de kapotte schoenen kreeg ik mijn aankoopbedrag retour gestort. Top Plutosport!

Fijne trui

Erg tevreden over Hummel producten in het algemeen. Goege kwaliteit, goede pasvorm. Zo ook deze trui. Snelle levering en goede service van Plutosport

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Snel

Hele snelle en keurige bezorging.

Prima peddel voor een mooie prijs

Goede prijs kwaliteit en goed instelbaar.

Snelle goede levering

Snelle goede levering

Fijn shirt in mooie pasvorm

De pasvorm en lengte van het shirt vind ik zo fijn, dat ik er nu meerdere heb besteld. Helaas heeft Rogelli ze uit de productie genomen, maar ik zou zeggen > terug d'r in

Altijd prima service

Correcte verzending van de bestelling.

Goede ballen, goede prijs, alleen forse leveringskosten.

snelle levering en een goed service

Ik vind jullie site met een brede aanbod heel interessant. Ik ga zeker hier winkelen in de toekomst.

Mooie producten

Snelle levering en fijne producten.

Perfecte ervaring

Plutosport doet wat het belooft Perfect verpakt en levering volgende dag Mijn complimenten

Pluto sport , en fijn bedrijf, met zeer goede service en heerlijke spullen.

zie hierboven

Prima schoenen voor een kiezelstrand

Vlotte bestelling en levering

Vlotte bestelling en correcte levering. In België op 2 werkdagen geleverd zoals aangegeven bij bestelling.

Heel snelle verzending en ontvangst!

Bestellen, bezorgen ging heel snel. Retournering gaat wat minder makkelijk.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar