de ideale loopschoen

passen perfect. het is alsof je op kussentjes loopt. prijs is redelijk. best een maat groter kiezen dan normaal, zoals aangeraden door plutosport.

Fijne jassen

Goeie, warme winterjassen voor mijn kids! Snelle levering en mooie aanbieding

Snelle service, hoge bezorgkosten

Doen wat ze beloven

Snelle goede service

Goede service. Veel keus, tevreden

Prima website en tijdige levering!

Bij Plutosport bestel ik veel van mijn voetbalkleding/schoenen. Altijd tijdig geleverd en een ruime keus!

Snelle service, kwaliteit

Dag na bestelen geleverd. Kwaliteit kleding

Fijne snelle service en super fijne longsleeve

Snelle levering goede prijs

Snelle levering goede prijs

Goed badpak

Ik ben blij met dit badpak. Het zit goed en stevig aan het lichaam. Ik neem altijd hetzelfde model van Speedo maar dan met een andere kleur en print.

Pluto levert en snel en heeft uitgebreide keuze

Op zoek naar een nieuwe hardloopschoen en Pluto had de Brooks Ghost in de kleur en maat die ik zocht tegen een aantrekkelijke prijs.

Heel tevreden

Happy

Very Happy and verry quality product !

Snelle levering en overzichtelijke website

Goedkope ballen en goede kwaliteit

Vandaag besteld en de volgende dag werd het al geleverd. Ik heb hier vaker besteld en ben zeer tevreden.

Een wielershirt van Rogelli besteld, voldeed precies aan de beschrijving en al een mooie tocht met regenachtig weer gemaakt.

Altijd een snelle levering door Plutosport. En klantenservice is ook goed bereikbaar en behulpzaam.

Prima schoenen voldoen aan de verwachting

Ze zijn voor mijn dochter en zij heeft er direct een goede wedstrijd mee kunnen spelen. Helemaal prima dus, al was dat ook de verwachting omdat we eerder vergelijkbare schoenen van ASICS hebben gehad.

Heel goed.

Maat en pasvorm prima. Goede en snelle levering.

Goede betrouwbare site. Levert op tijd.

Tevreden

Schoenen zoals op de foto, lekker licht. Ook erg blij met het shirt, mooie stof.

Snelle levering en goede producten.

Producten waren super snel geleverd.

Goede service!

Ik heb alles netjes en tijdig ontvangen! Niets te klagen!

Snelle levering en duidelijke foto's

Product werd snel geleverd en van tevoren was goed duidelijk hoe de jas er uit zou zien.

Doet wat het moet doen

Prima regenpak, klein pakketje en waterdicht bij in ieder geval het eerste gebruik.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar