excellent

Leuk artikel. Goede prijs. Snel gelever Past precies. Kleurbalans verwacht. Kortom perfect

Goede prijs/kwaliteitenverhouding

Mooie prijs en goede kwaliteiten. Wel zo handig met 4 tieners in huis :D

Snelle levering en correcte afhandeling

Bestellen ging snel en soepel. Levering was er de volgende dag al. Klein probleem bij een kledingstuk maar na een mail gestuurd te hebben werd dat ook direct opgepakt.

Ideaal voor de voetbaltraining van onze zoon. De voetbalschoenen kunnen apart opgeborgen worden na de training

Zeer goed en snelle levering

Zeer goed geholpen met dank aan Henriente

Prima service en snel geleverd

Prima kwaliteit en snel geleverd.

Snelle en goede levering. Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Snel geleverd en mooi materiaal als omschreven

De materialen/stoffen zijn zoals omschreven. Goed vallende Nike shirts en mooi zittende Adidas broek. Vallen goed op maat. We zijn er blij mee

Perfect ! Good qualityl

Plutosport is prima.

Bestellen op de webshop verliep probleemloos. Webshop is duidelijk. De Schoenen vielen tegen dus weer retour. Geen geprint alleen aanmelden en adreslabel doorstrepen. Retour via DHL. Nu wachten op ontvangst door plutosport.nl zodat ze het geld kunnen terug storten. Retour duurt nu al 5 dagen. Dat vind ik best lang.

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Al jaren klant van Pluto. Fijne webshop met goede merkproducten voor een redelijke prijs. Snelle levering!

Snelle levering en netjes

Het bestelde artikel was snel bezorgd en heel netjes ingepakt. Het eventuele retour beleid wat we niet nodig hadden dit keer is ook prima in orde.

Snelle verzending

Goede service en snelle verzending

Snelle en juiste afhandeling en bezorging

Bestelling goed en eenvoudig kunnen uitvoeren. Bestelling netjes op tijd bezorgd en product is prima!

Goede service en tijdige verzending

Erg prettig

Goed geholpen, goede prijs en snel geleverd!

Snelle en goede servive

Snelle en goede service met zeer snelle levering. Wel hoge verzendkosten in vergelijking met andere sites.

Snelle levering en hoge kwaliteit

Mooie prijzen ook

Prima koord wat makkelijk om de enkel te bevestigen is.

Goed product en service

Levertijd was erg snel, zoals op de site staat vermeld. Ook het product is top! Ben er erg blij mee :)

uitstekend

Snelle, prima levering, zoals het hoort.

Snelle reactie

Bij mijn vraag over een artikel elke ik niet goed besteld had. Kreeg binnen 5 minuten een bruikbaar antwoord! Heel goed….

Fijne makkelijke website

Makkelijk bestellen en betalen, had iets verkeerd gedaan en de klantenservice gebeld, ben toen zeer vriendelijk en beleefd tewoord gestaan.

Snelle en goede service!

Producten zijn zoals omschreven en worden snel geleverd.

Snelle service!

Met spoed ene trainingspak nodig en deze was gelukkig snel geleverd en paste ook goed!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar