pasvorm was slecht

polo zou slim fit zijn maar zat slecht aangesloten

Mooie shirt voor de prijs en snel in huis

Super geregeld

Bestellen ging snel, levering was snel, pasvorm en kleur zijn geweldig, kortom een fijne jas....

Zitten perfect

Niet juiste maat en kleur niet mooi

Niet goed

super

Snelle levering. Goede prijs- kwaliteit.

Mooie, degelijke schoenen voor een goede prijs

Deze schoenen kopen we nu al een paar maten op rij voor onze dochter. Stevige sportschoen, goede afwikkeling en gemakkelijk schoon te krijgen (wasmachine). Absolute aanrader!

Snel geleverd, netjes verpakt, een goede service en dat voor een mooie prijs.

Mijn ervaringen in de afgelopen jaren met Plutosport zijn alleen naar positief geweest. Het assortiment is groot, de prijzen scherp en kevering en service is prima. Zeer aan te bevelen dus.

Product prachtig

Snelle levering. Mooie trui

Snelle bezorging

Ik bestel regelmatig bij Pluto sport. Zeer tevreden over de snelle bezorging!

Snelle levering en goede service!

Aan dit bedrijf ligt het niet. Ze doen alles goed.

Snelle levering, goede service.

Snel geleverd en top vest!

Op site alle info duidelijk. Vest in no time geleverd. Geweldige vest, mijn zoon erg blij. Ik ga nog een bestellen!!

Goed geïnformeerd

Dit was mijn eerste aankoop bij plutosport, en ik ben met deze aankoop zeer tevreden. Ten eerste was het item €25 goedkoper dan elders, en ten tweede werd ik erg goed geïnformeerd over de levering. Kortom, goed bezig daar

Goed en snel geleverd

Bestelling in prima staat ontvangen. Alles was netjes verpakt. Enige verbeterpuntje: iets uitgebreidere materiaalomschrijving op de website.

Duidelijke foto’s en snelle levering!

Perfect zoals het hoort

Dag na de bestelling thuis Goeie service

Superfijne trui

Mooie fit

Goedlopende schoenen teruggestuurd vanwege kleinere maat

Zeer nette mooie schoenen

Prima.

Prima kwaliteit en snel geleverd!

prima!

flink wat Nike sportkleding besteld voor in de gym: goede kwaliteit, snelle service tegen scherpe prijzen: prima

Snelle verzending, gemakkelijk retourneren

Veel aanbod voor sportkleding. Helaas geen drempelbedrag voor gratis verzending. Wel kosteloos retourneren.

Goed bereikbare klantenservice

Bestelling ging niet goed, dat lag aan trasporteur. Klantenservice heeft dit opgepakt en voor ons opgelost.

Snelle levering, overzichtelijke site

Geerweg 46