Goede en snelle service

Mijn ervaring met plutosport is goed en snelle service me zoontje is blij met zijn nieuwe jas.

Goed assortiment, ruime keuze en snelle levering

De gekochte artikelen voldoen aan mijn verwachting. Maat en pasvorm is goed, prijs-kwaliteit verhouding zeker ook. Webshop is overzichtelijk, bestellen gaat eenvoudig en levering gaat snel en goed (bezorging liep anders dan gevraagd, maar daar kan Plutosport niets aan doen). Kortom super tevreden over Plutosport!

Prima webshop

Overall niet heel goedkoop, maar prima met aanbiedingen. Snelle levering

Scherpe prijs en snelle correcte levering

Prettige overzichtelijke website. Bestelling soepel verlopen. Gekozen voor afhalen. Lag binnen twee uur klaar om af te halen. Bedrijf is goed bereikbaar met speciale parkeerruimte voor afhalers. Vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Fijn zaken doen dus. Een aanrader.

Heerlijk en warm fleeze jack

Zie hier boven

Mooie sweater voor een prima prijs

De stof en kleur blijft mooi

Snelle levering en prima schoenen

Snelle levering en prima schoenen

Snelle levering, goede kwaliteit kleding!

pole nike

Prachtig past perfect en is super mooi

Snelle levering goede kwaliteit en prijs!!

Goede service en snelle levering

Fijne producten voor een goede prijs

Goed!

Snel bezorgd en product zoals verwacht:) Daarnaast goede retourservice.

Goed en zoals beschreven

Goed pak en voor een mooie prijs en snelle levering

super goed!

Zit super goed

Draag het tijdens intensieve work out, ben er erg content over!

Ik had het jasje kids-only-malou-faux-fur-hooded-bontjas-meisjes- besteld en mijn dochtertje is er heel blij mee. Het jasje valt goed op maat en de pasvorm vind ik ook mooi. Het valt een beetje als een bomberjackje. De stof is heerlijk warm en zacht en de rits gaat heel soepel. Ik ben blij dat ik hem besteld heb en ook nog eens voor een hele leuke prijs. Mijn kleine pantertje heeft het deze winter lekker warm. De levering was ook super snel. Sneller dan ik verwacht had.

De beste pantoffel en snel bezorgd

Is echt een goede pantoffel! Mooi en warm alleen een maatje groter bestellen dan heb je voor 2 seizoenen een van de beste

Zeer goede service

Tot nu toe goede ervaring met Plutosport.nl. Snelle levering en scherpe aanbiedingen.

Top klantenservice

Super vriendelijke klantenservice die afspraken nakomt en snel reageert.

uitstekend

snelle en goede levering

Hele mooie trainingspakken voor een mooie prijzen

Leuke trainingspak voor mij zoon

Prima schoen

Prima schoen, alleen wat smal, ik heb een hoge wreef en een brede voorvoed, had beter een heren maat kunnen nemen denk ik. Jammer! Zou graag willen weten hoe je de maat van je voet kan meten.

Goede en snelle service na een te groot besteld artikel. Retour was snel geregeld, zo ook het kleinere alternatief

Super service

Mijn bestelling kwam heel vlot aan. We zijn er heel tevreden mee.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar