Mooie spullen. Snelle levering.

Correcte afhandeling van onverwachte problemen

12 voetballen besteld. 1 daarvan bleek lek. Kon na overleg zo een nieuwe krijgen zonder de lekke terug te hoeven sturen. Daarbij hoefde ik ook niet een tweede x verzendkosten te betalen. TOP

Bij defect uitstekende service!

Voor onze dochter hebben wij een paar Teva sandalen gekocht omdat haar vorige stuk gingen. Nu is bij de nieuwe Teva sandalen ook het bandje los geschoten. Via de e-mail hebben we hierover contact opgenomen. We kregen snel een bericht terug. We krijgen het aankoopbedrag teruggestort. En als we nieuwe sandalen willen bestellen, kan dit zonder verzendkosten. De kapotte sandalen hoeven we niet terug te sturen. Erg fijn, weinig gedoe. Dus wij zijn heel tevreden met deze goede service

Het is altijd prettig bij Pluto te bestellen

Merkkleding tegen een redelijke prijs Snelle levering Overzichtelijke factuur Ik ben er blij mee

Voor de eerste keer een mooi trainingspak, sportbroek en 2 shirts met korte en lange mouw besteld van Cruijff en Hilfinger als hardlooptenue voor het najaar/winter. Ruime keuze, mooid merken, uitstekende kwaliteit en binnen no time in huis. En niet onbelangrijk in deze tijd: zeer betaalbaar! Dus zeer tevreden en een absolute aanrader!!!

Uistekende service

Heel goede service en op tijd geleverd.

Mooi shirt, valt goed!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering Schoenen zijn prijs kwaliteit goed

Mooie kleding en uitstekende communicatie en bezorging.

uitstekend bedrijf

de schoenen van nike zitten uitstekend

Stijlvol en degelijk

Is het 2e paar dat we bestellen. Dus zeer goed. Na enig jaren vervangen omdat de stevigheid uit de lederen structuur wat verdwenen is.

Hele goede service met uitstekende producten

Een Boss zwembroek besteld welke helaas niet meer op voorraad bleek te zijn na bestellen. Keurig mailtje ontvangen vanuit Plutosport en ook direct geld terug gestort gekregen. Via de website een andere zwembroek uitgekozen welke nog diezelfde dag geleverd werd.

Keurig op tijd en netjes verpakt

Alles werd netjes de volgende dag bezorgd en was volgens omschrijving en keurig verpakt.

Goede informatieverstrekking en snelle evering

Goede informatieverstrekking en snelle evering

0Prima

Op tijd en in prima staat

Goede kwaliteit spullen en snelle levering

Ik ben zeer tevreden over Pluto Sport. Mijn vorige badpak keam ook van hun, maar was kapot gegaan ( uitgelubberd).. helaas al na 7 maanden. Ondanks dat de garantietermijn verstreken was, kon ik een nieuw badpak uitkiezen. SUPER SERVICE.

Perfecte kwalitiet / prijs / snelle levering

Perfecte kwalitiet / prijs / snelle levering

zeer tevreden

zeer tevreden

Snelle en goede service

Hele fijne badpak

Hij zit inderdaad erg strak de eerste keer. Na 1 keer gebruiken wordt dat minder.

Snel en goed geleverd

Wij hadden deze bestelling snel nodig voor de voetbal. En dit is gelukt! Mooie broekjes, maar schijnen wel wat door.

Heerlijk

Fijne zachte sokken, goede pasvorm

Snelle levering en goed contact

Zuiver

Geerweg 46