Slechte kwaliteit. Goede service.

2x deze skeelers besteld. 1e keer kranen de skeelers gebruikt binnen. Niet leuk als het een cadeautje is voor een 8 jarig meisje. Ik kreeg mijn aankoopbedrag terug en kon nieuwe bestellen. Dit gedaan. De andere dag in huis, top snelheid. Echter na 10 minuten skeeleren en het aantrekken van het klittenband trok de 8 jarige dit kapot. Het lijkt me niet moeten kunnen met skeelers van deze prijs. Wederom een berichtje gedaan naar pluto en weer kreeg ik mijn geld terug. Voor ons geen skeelers meer van dit merk..

Snelle levering, mooi product.

Snelle levering. Heel mooi product.

Service Is goed en artikel is perfect

Past goed. Goede bezorging.

Snelle levering, lekker vlotte afhandeling. Producten; waterschoenen zitten goed, ook handig het trek koord, echter bij gebruik in een kano zit de knop precies op je hiel en drukt daar. De vesten zitten goed en goed op maat de te verstellen, echter kruipen deze wel omhoog en zou een kruisband hier uitkomst kunnen bieden.

Alles correct en snel geleverd.

Alles is de volgende werkdag ( als beloofd) netjes afgeleverd. Prima zaak dus.

Snelle goede service

Wat je ziet is wat je krijgt. Helemaal top

De mooiste

Alles is goed

Precies wat ik verwachtte

Snel ontvangen, goede kwaliteit.

Snelle aflevering, super sporttaa

Een mooie en stevige sporttas en snelle levering

Uiteindelijk perfect

Product voldoet prima. Levering via de vervoerder was een uitdaging. Bestelling/aflevering werd meerdere keren uitgesteld waardoor wij met de klantenservice (die prima bereikbaar is) afgesproken hebben dat wij een vervangend product direct konden afhalen. En zo werd dat dus prima opgelost!

Super fijn lopende schoen!

Valt helaas wel iets breder uit dan gedacht daarom is een 1/2 of hele maat kleiner mss een aanrader en de anti slip is niet echt anti slip(moest echt voorzichtig lopen op een natte ondergrond om niet uit te glijden) Verder prima prijs kwaliteit garantie.

snel en duidelijk

de website is duidelijk, de schoenen zijn snel en op aangegeven moment afgeleverd

Prima levering

Pasvorm was zoals verwacht en de levering was snel binnen.

Snelle levering goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit

Alles zoals beschreven en afgesproken

Levering in 1 day Pasvorm en maten zoals beschreven Degelijke kwaliteit artikelen

Prima broek voor het geld

De maat is juist ben je een M koop een M 3 a 4 uren fietsen zonder problemen

Nog niet bezorgd

Inmiddels een week na bestelling is het product nog niet bezorgd (kan ook bij DPD/PostNL liggen)

Quick and Effecient!

No issues at all, quick shipping and products as advertised, thank you!

Goed en snel

Makkelijk gevonden wat ik zocht op de website. Snelle bezorging. Ik bestel hier altijd mijn polos, goede prijs en altijd goed! Voldoende keus en soms scherpe aanbiedingen Fijn!

Snelle levering goede comminucatie

prettig en ruime vorraad

Pakket was heel snel binnen... daar houd ik van, broek zit super, vestje terug want dat vond mijn dochter niet fijn zitten (hoge kraag)

Top !

De Lyle&Scott Hoodie past perfect. Zeer tevreden van de service;

Supersnelle levering, en goed verpakt in een passende doos. (Dus geen veel ter grote als je zo vaak meemaakt)

Geerweg 46

2461 EB Ter aar