Zeer prettige en robuuste sandalen

Na 3 jaar vrijwel dagelijks dragen (werk en vakantie) nu vierde paar online besteld. Op naar weer drie jaar en daarna wat mij betreft het vijfde paar. Schoenen zijn ook geschikt voor zolen van de podoloog. Het lijkt er echter wel op dat Keen (althans dit type) steeds minder in NL winkels te vinden is. Bovendien zijn de priizen flink gestegen. Plutosport is nu enige winkel waar mijn maat verkrijgbaar is. In US zijn deze schoenen veel makkelijker te verkrijgen, maar verzending naar NL doen ze helaas niet.

Goed product, snelle levering. Omdoos voor verzending had de helft kleiner kunnen zijn, dat is een beetje jammer qua milieu.

Zeer tevreden en zeer snelle levering! Top!

Snelle levering, mooie zaak

Snel

Snel en goed!

Leuke collectie

Leuke collectie, snel bezorgd

Snelle levering en service

Prima webshop

Goede prijzen, goede service. Kom zeker nog een keer terug.

Snelle levering prima prijzen

De levering was snel en kwaliteit is goed. Retour ging ook gemakkelijk

Goede service en snelle levering

Heb een trainingspak besteld, met een lagere prijs dan andere winkels. Heel snel geleverd ook!

Goede snelle service!

Bestelling gedaan en de volgende dag al in huis! Fijn dat dit zo snel gaat! Sportkleding is van goede kwaliteit!

Veel keuze en snelle levering

Veel keuze en snelle levering

Snel

Hij was snel bij de deur

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Snelle levering, kwaliteit producten.

Bestelling goed ontvang, volgende dag in huis. Kwaliteit producten, ik ben heel blij met de goede service!

Fantastic

Erg goed snel geleverd

Spullen zitten goed en hebben de juiste pasvorm. Daarbij ook nog is een snelle levering, dus helemaal Top.

Voor de eerste keer hier iets besteld. Maar zeer tevreden. Het product werd wel later bezorgd maar dat lag aan DHL.

prima en snel

prima service en levering

Snelle levering, goede kwaliteit

Goede pasvorm, mooie kwaliteit. Blijven ook op langere termijn mooi

Snel bezorgd en een goede kwaliteit.

Ik heb extra betaald voor de snelle levering en die was er inderdaad razendsnel

mooi op tijd en correct geleverd

Op de hoogte gehouden via de mail. Skates van prima kwaliteit, diverse valbescherming zeer degelijk.

Goede kwaliteit, pasvorm prima.

Mijn zoon zweert bij deze shirts,voor de gymles maar ook op een mooie spijkerbroek ,staat sportief. Blijft ook na vele malen wassen de pasvorm behouden. Prijs is ook oké.

goede service

Mag graag bij plutosport kopen. Veel keus. Enige nadeel vind ik wel de hoge verzendkosten.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar