Mooie kleding

Snelle service, kleding was zoals op het plaatje. Alleen het retourneren en je geld terug krijgen duurt erg lang.

Prima site en goede spullen en bezorging.

Hardloopschoenen en padelballen gekocht om kado te geven. Vlotte levering en uiterst tevreden. Producten zijn zoals op foto.

Snel en degelijk geleverd

Snelle levering. Goed verpakt.

Super snelle levering

Nu voor het tweede seizoen op rij spullen voor een voetbalteam besteld en beide keten de volgende dag al geleverd. Echt perfect.

Super snelle levering van de gekozen producten!

Kwaliteit.

Prima kwaliteit stof en rekbaar.

Top!!

Snelle service, product zoals omschreven, snel en makkelijk te retourneren. Ik ben tevreden

De levering verliep heel spoedig en compleet.

Prettig site, zeer klantvriendelijk en snelle levering.

Mooi rugbyshirt

Goede kwaliteit, maar past perfect bij mijn zoon (xl)

Fijne online webshop, snelle levering en een goede klantenservice.

Goede service snelle verzending

Ze hebben een goede service en snelle verzending. Klantenservice ook makkelijk bereikbaar.

Prima service en snel geleverd.

Prima service snel geleverd

Plutosport blijft altijd een prettige webshop. Ruim assortiment, scherpe prijzen en ook een snelle levering. Plutosport staat bovenin de favorieten!

Super Shorts

Deze Shorts zitten als gegoten en op tijd geleverd en dat voor die Prijs

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en de juiste producten ontvangen

Goede prijs kwaliteit

Gymschoenen voor mijn zoon gekocht, betaalbaar en de kwaliteit is ook goed

Soepel en snel bestelproces

Fijne website, makkelijk te bestellen en vlotte levering. Mijn zoon is erg blij met de snelle levering van zijn mooie nieuwe skate schoenen.

Perfecte aankoop

Goede site en levering zoals verwacht.

Betrouwbare site

Een betrouwbare site, zoals het op de site staat , zo wordt er ook gehandeld , heel fijn !!!

Snelle bezorging en mooie broek

Alles volgens afspraak

Addidas basketbalschoenen voldoen volledig aan de verwachting en keurig op tijd geleverd.

Makkelijk bestelproces, snelle levering en producten voldoen aan verwachting.

Tevreden

Makkelijk besteld, duidelijke mail Prima verlopen

Een mooie goed zittende schoen

Dochterlief ging boor het uiterlijk van de schoen, maar hij zit ook goed. Niet te stug en mast komt overeen.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar