Mooie, kwalitatieve kleding voor de prijs

Schitterende trui

Was heel snel in huis

prima broek

Heerlijke broek, soepele stof en zit prima

Goede wrvaring

Snelle levering, keurig

Meedenken, fijn contact en snelle verzending

Vragen per mail worden snel beantwoord. Er wordt mee gedacht in mogelijkheden en oplossingen. Snelle verzending.

Prachtig product en prima service

Zeer tevreden over de informatie op website en de kleding die we thuis kregen. De beschrijving en foto’s kwamen goed overeen. Ook de levering was snel.

Mooie trui!

Past goed en heerlijk stofje!

Snelle levering en goede afhandeling retour zending

Onlangs de Asics GT-2000 10 Hardloopschoenen besteld maar de maat bleek toch te klein. Dom van mij, ik had de omschrijving van Plutosport niet gelezen waarin zij adviseren een grotere maat te bestellen omdat de schoen klein valt. Op de site werd goed omschreven hoe je de spullen retour kon zenden. Zodra de retourzending afgerond is, bestel ik een maatje groter. Voor de rest heeft Pluto sport een ruime keuze aan artikelen.

Prefecte pasvorm

Zit goed!

Snelle en goede service : top!

Supersnelle Levering en correcte (mail) afhandeling

Uitstekende service.

Prijs-kwaliteit verhouding in orde alsmede de levertijd!

Prijs, kwaliteit en service klopt

Goede keuze, snelle levering. Prijs en kwaliteit klopt! Prettige website, overzichtelijk en duidelijk.

makkelijk besteld en snel bezorgt

Heel makkelijk via de site besteld en is snel bezorgt. Top!

Top bedrijf

Snelle levering.

Eerste keer besteld bij plutosport.nl Gelijk goed ervaren kwa prijs en heel blij met me nieuwe schoenen. De levering was eerder dan verwacht.

Fijne sandalen.

Lopen prima. Goede vering. Voldoet aan de verwachtingen. Levering vlot. Dus oké

Snelle bezorging

Het bestellen gaat erg snel, de site is overzichtelijk en de keuze is reuze. En dat tegen scherpe prijzen.

Uitstekende schoen.

Ik geef voetbal training op een kunstgrasveld en daar voldoen de schoenen prima.

Snelle levering en producten zoals verwacht

Besteld voor 23:00 en inderdaad de volgende dag in huis. Producten zien er precies zo uit als op de website. De producten voldoen vooralsnog aan de verwachting.

Plutosport levert zoals beloofd!

Fijne online shop waarin duidelijke product omschrijvingen zijn weergegeven.

Prima producten en service.

Prima producten en snelle levering.

Fijne shirts!

Erg fijne sport shirts, goede kwaliteit en zitten heerlijk. Broekje ook top. Snelle levering. Alleen jammer van de hoge verzendkosten bij elke bestelling.

Top site en kwaliteit kleding

Had een paar tenus besteld voor zaalvoetbal. Het kwam de volgende dag al binnen en mooi en netjes ingepakt. Het zijn echt mooie shirts.

Snelle levering. Goede kwaliteit

Snelle levering. Goede kwaliteit

Super snelle levering!

Mooie jas en goedkoper dan in andere winkels. Besteld en de volgende dag al geleverd. Top!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar