Prima en vlot

Snelle en kloppende levering!

Snelle levering, goede service.

Snelle service. Goede prihs/kwaliteit

Digitaal besteld. Schoenen passen prima. Zelf afgehaald..in 1 dag geregeld. Prima service

Super schoen

Heb deze schoenen nu paar weken! Hardlopen gaat super en fitness ook! Zou ze zeker aanbevelen

Prima, zoals verwacht.

Goede service, goede info!

Snel en alles top!

Snelle verzending! Prima

Goede levering

Slim dat twee bestellingen die na elkaar besteld zijn toch in één keer te leveren.

Eigenlijk hoort het zo zoals het bij Plutosport gaat. Helaas bij veel andere bedrijven gaat dat niet zo. Dus pluim voor Plutosport.

Snelle levering goede service

Prettige manier van retourneren en afhandeling

Scherpe prijsstelling en zeer snelle levering!

Veel op voorraad, moderne merken, goede prijsstelling en snelle levering!

Net iets te groot voor wat wij ingeschat hadden.

Heel snelle levering

Super snelle levering. Producten zoals verwacht

Goede kwaliteit en snelle levering

Helemaal goed

Duidelijke website, makkelijk besteld en snel geleverd!

Top kwaliteit en top levering!

Alles is top

Hele snelle levering.

Topservice!

Supersnelle levering, goede prijs

Bij Pluto een paar Adidas sneakers besteld die moeilijk te krijgen waren. De levering door Plutosport was supersnel tegen een goede prijs.

Goede broek, goede kwaliteit

Product is snel geleverd en voldoet aan de verwachting.

Uitstekende kwaliteit

Artikel voldoet aan de verwachtingen

Uitstekend!

Na een vlotte bezorging, zoals altijd bij Plutosport, heb ik het shirt direct 's avonds uitgeprobeerd tijdens een hardlooprondje. Ik moet zeggen, ik heb wel is slechtere shirts aangehad. Dit shirt draagt zeer comfortabel en neemt het vocht goed op. Tevens een goede pasvorm.

Fijne schoenen.

Lopen heerlijk.

Besteld, direct mail gehad en deze zijn al bezig met opsturen!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar