Zoals altijd snel en correct

Pluto sport levert altijd snel en goed l, voor een lage prijs!

Snelle verzending en erg goedkoop. Aanrader dus.

Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering

Communicatie helemaal goed, goede aanbiedingen en snelle levering. Telkens weer een prima ervaring om hier te kopen.

Comfortabele, mooie schoen

Valt inderdaad redelijk klein uit, maat 39 lijkt 38,5. Lopen super!

Vertrouwd besteld en geleverd

Goede pasvorm en kwaliteit, bestel altijd mijn kleren eigenlijk hier

Cijfer 10 is te laag voor dit bedrijf : Cijfer 11 : Super Uitstekend !!

Telefonisch contact was zeer vriendelijk, er werd een alternatief genoemd voor een product dat ik zocht en verkeerd had beoordeeld op de site en de levering was volledig volgens vermeld op de site : alles was de volgende dag in huis.

Snelle en goede afhandeling

Fijne ervaring en snelle levering.

voldoet prima aan verwachtingen

Snel geleverd, juiste product en de sandalen van merrell lopen heerlijk

Mooie collectie met goede deals!

Goede duidelijke dit, met een mooie collectie kleding en schoenen. Goed prijzen en goede deals

snelle levering, goede kwaliteit

snelle levering, goede kwaliteit

Snel geleverd, goede prijs

Hier een bestelling gedaan omdat het me te lang duurde met de levering van een andere webshop. Super! Komen de afspraken wél na.

Snelle en goede service!

Een fietsbroek besteld die op bezorgd stond maar helaas niks bezorgd op mijn adres. Na een paar dagen wachten toch gemaild of Plutosport een onderzoek via DHL voor mij wou instellen. Binnen enkele minuten al reactie en gelijk een onderzoek ingesteld. Ik raad iedereen aan om hier te bestellen voor de goede, vriendelijke en snelle service.

Top schoenen!

Fantastische schoenen super stevig en lopen prima is wel wat duur, maar daar krijg je ook kwaliteit voor!!

Schoenen geleverd met vertraging

Zelfde dag levering ging de mist in, schoenen uiteindelijk twee dagen later ontvangen. Ik krijg wel de transportkosten vergoed.

Goed shirt, snel geleverd

Mooi shirt, zoals op de foto. Goede pasvorm, mooie kleur blauw. Snel geleverd.

Keurige service.

Mooi, kwalitatief hoogwaardige wielerkleding bij Pluto. Snelle levering!

goed, snelle levering!

zeer goed, snelle levering! heb al meerdere bestellingen gedaan en altijd tevreden!

Snelle levering en correct product

Bestelling was makkelijk en het product voldoet aan al mijn verwachtingen.

Kwaliteit / prijs is goed Snelle bezorging

Betrouwbaar en topservice

Voor de zoveelste keer een goede ervaring met Plutosport: supersnelle bezorging, goed assortiment en prijzen ook goed.

Snel

snelle levering mooi product

Ik ben heel blij met mijn Nike Dry-FIT Tanktop. Het product is zoals gehoopt. Ook was de levering van Plutosport lekker snel en de communicatie verliep snel en goed

top shirts

Goede shirts. Snelle verzending. prima

Snel en een goede prijs

Een paar sandalen kwam zeer snel aan. Prijs meer dan concurrerend.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar