mooi

Snelle levering.

Nette service

Het eerste bestelde product was snel geleverd helaas niet juiste maat. Terug sturen ging prima en ook juiste maat was na op nieuw bestellen snel binnen. Enige minpuntje dat het niet echt geruild kon worden en ik dus opnieuw moest bestellen en betalen en even moest wachten op teruggave van eerste bestelde maat.

Perfecte sandalen

Deze sandalen gekocht voor mijn zoontje. Erg blij mee. Goeie stevige sandalen, goed afgewerkt en ze kunnen tegen een stootje.

Goede kwaliteit en betaalbaar

Snelle levering. Duidelijk overzicht van de bestelling in de mail.

Prima, site is overzichtelijk en snelle service

Prima! Snelle service

snel levering

Goede prijs kwaliteit voor mooie T-shirt zit lekker en maat pastperfect.

Geweldig!!

Snel en correct !!

Bestellen, ophalen en klaar.

Prima service. Snel besteld en snel af te halen.

Zeer positieve ervaring

Zeer accurate webshop en gebruiksvriendelijk, correcte weergave van de producten. Snelle en correcte levering. Zeer tevreden over de kwaliteit van de aangekochte producten

Zeer goed, snelle en correcte levering

Zeer goede en snelle levering. Product zoals beschreven.

Super kwaliteit

Alles gevonden wat ik zocht!

Volgende dag had ij artikel al op de mat liggen. Super fijn. Had helaas maat te groot gekocht, maar kon het kosteloos terugsturen. Hoefde geen etiket ofzo uit te printen en kon gewoon bij DHL afgeven. Geld stond er 2 dagen later al weer op.

Fijne polo’s

De kwaliteit van deze polo’s en de pasvorm is altijd perfect.

Snelle verzending

Overzichtelijke webpagina en snelle verzending.

Alles zoals verwacht

Artikel netjes ontvangen zoals verwacht. De sporttas was boven verwachting (iets groter en dergelijke kwaliteit).

Prima schoenen prima prijs

Snelle levering voorgaande keren ook goede ervaringen met dit bedrijf

Fijne schoenen

Mooie schoenen, zien eruit als beschrijving.

Goede producten, goede tijdige levering

De enige reden dat het geen 10 is zijn de verzendkosten

Verkeerde schoenen in doos, ondanks het nummer correct is.

Verkeerde items tov bestelde.

Fijne schoen voor fitness

Nu paar keer aangehad en zitten super aan mijn voeten. Ik ben blessure gevoelig dus wissel vaak van gympen

Uitstekende ballen met professionele uitstraling

Wij hebben de Derbystar ballen Eredivisie ‘21-‘22 aangeschaft als wedstrijdbal. De jongens vinden het leuk om mee te spelen vanwege de uitstraling. Nog belangrijker is dat de bal goede speeleigenschappen bezit. Goed gewicht, slijtvast, zwabbert niet. Uitstekende keuze!

Prima geregeld

Goede service. Per mail wordt je op de hoogte gehouden. Zeer snel geleverd en het product naar verwachting. Alles TOP.

Super levering en mooie prijzen

Geerweg 46

2461 EB Ter aar