Pluto heeft een goede communicatie en snelle levering. De hardloopschoenen die ik kocht zijn super! Hierdoor geen last meer van mijn blessure

Snel geleverd, mooi board!

Supersnelle levering, savonds besteld volgende dag in de ochtend al in huis. Fijne herensandalen voldoen perfect aan de verwachting. Maat 40 voor heren moeilijk verkrijgbaar heel internet afgezocht en gevonden bij Plutosport !!!

Prima fit

Snel geleverd, prima service. Geen opmerkingen.

Snelle levering en goede kwaliteit

Binnen 24 uur een mooie Adidas sportbroek geleverd, top!

Zeer vriendelijke klantenservice

Ik ben vandaag door twee zeer vriendelijke dames van de klantenservice geholpen. Binnen 10 minuten kreeg ik al een reactie.

top

top

Goede retourregeling

Mijn producten pasten niet, ik kon het terugsturen en het geld staat weer op mijn bankrekening, top!

Snelle levering. Goede prijs. Alleen jammer van de verzendkosten.

Netjes

Snel en netjes geleverd ziet er mooi uit Mijn tiener zoon en dochter zijn er blij mee Zeker een aanrader Ik kom zeker terug

Goede schoen voor een goede prijs

Goede schoen om mee te training , dit is nu mijn 3e paar van dit type. Hij bevalt goed. Stevige schoen die goed om de voet sluit.

Top polo’s

Fijne soepele polo. Dragen heerlijk, ook tijdens het sporten bij zeer warm weer, voeren het vocht goed af.

Super snelle levering. Helemaal top!

Correct en snel .

Kwaliteit aan betaalbare prijs

Prima service.

Aardig personeel. Te klein geruild direct nieuwe mee.

Snelle orderverwerking en dito levering

In dit geval tennisschoenen besteld. Helaas te klein. Ook retourzending werd per direct geregeld. Iets meer info omtrent pasvorm en dergelijke zou welkom zijn om beter tot een juiste keuze te komen.

Prima en snelle levering

Goede en snelle levering

Goede service en snel in huis!

Snel geleverd en tevreden met de schoenen

S'avonds voor 22.00 besteld is de volgende dag in huis, je betaald wel verzendkosten maar geen eventuele retour kosten. Net een tweede paar besteld

super board

Veel plezier mee gehad

Tevreden

Snelle levering ben zeer tevreden.

Snelle correcte levering

Groot assortiment en snelle levering

Schoenen zijn zoals afgebeeld en de maat is goed. Werd snel verstuurd en geleverd, volgens afspraak

Snel geleverd!

Fijne schoenen, snelle levering!

Zeer snelle en correcte levering

Goed spul en goed verpakt

Geerweg 46

2461 EB Ter aar