steeds perfecte levering

alhoewel laatst een foute maat van slippers gestuurd

Veel winkel gemak en voordelig!

Ruime keuze voor een voordelige prijs.

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs voor a merk Producten

Snel en goed

Fijn te merken dat sommige webshops nog steeds doen wat ze beloven en dat je de volgende dag de schoenen geleverd worden

Goede fit en loopt lekker

- loopt prima - stevig

Volgende dag in huis is écht waar

Product 100% zoals besteld. Voordeel bij Pluto: het mag geruild worden wat elders vaak niet kan.

Super goed

In de avond om 22.00 uur schoenen besteld en de andere dag al geleverd. Status van zending was goed te volgen. Schoenen keurig verpakt. Zeer tevreden over Plutosport

HELEMAAL TOP VAN A TOT Z

HELEMAAL TOP VAN A TOT Z

Goeie service, snel en netjes geleverd

Artikelen waren ook van goeie kwaliteit. Ik ga zeker nog meer sportkleding bestellen.

Snelle levering & goede prijs!

Mooie sneakers voor een zeer goede prijs!

Mijn artikelen waren te groot, retourneren en opnieuw besteld, makkelijk

Artikelen waren te groot, geretourneerd, en opnieuw besteld, makkelijk

Prima en vlot

Snelle en kloppende levering!

Snelle levering, goede service.

Snelle service. Goede prihs/kwaliteit

Digitaal besteld. Schoenen passen prima. Zelf afgehaald..in 1 dag geregeld. Prima service

Super schoen

Heb deze schoenen nu paar weken! Hardlopen gaat super en fitness ook! Zou ze zeker aanbevelen

Prima, zoals verwacht.

Goede service, goede info!

Snel en alles top!

Snelle verzending! Prima

Goede levering

Slim dat twee bestellingen die na elkaar besteld zijn toch in één keer te leveren.

Eigenlijk hoort het zo zoals het bij Plutosport gaat. Helaas bij veel andere bedrijven gaat dat niet zo. Dus pluim voor Plutosport.

Snelle levering goede service

Prettige manier van retourneren en afhandeling

Scherpe prijsstelling en zeer snelle levering!

Veel op voorraad, moderne merken, goede prijsstelling en snelle levering!

Net iets te groot voor wat wij ingeschat hadden.

Heel snelle levering

Super snelle levering. Producten zoals verwacht

Geerweg 46

2461 EB Ter aar