Goed bedrijf met goede service

Groot assortiment voor een nette prijs, levering is ook goed en snel

Positief!

Tot gisteren (24-8-22) had ik geen ervaring met Pluto Sport. Voordat ik wil gaan bestellen, lees ik eerst altijd ervaringen van andere klanten door. Er zaten wel een paar negatieve tussen maar toch de gok gewaagd en 2 paar Teva's besteld. Vandaag de bestelling in goede orde ontvangen. De schoenendozen zaten netjes verpakt in een andere doos. Teva's uitgepakt en alles is dik in orde. Dus mijn ervaring is zeer positief en ik zal in de toekomst zeker weer een bezoekje brengen bij Pluto Sport.

Een heerlijke tas

Hij voldoet erg goed aan mijn verwachtingen

Mooie spullen, goede prijzen en zeer snelle levering

Mooie spullen, goede prijzen en zeer snelle levering Site werkt ook perfect met herinneringen voor wat betreft ontbrekende maten. Al vaak besteld en nog steeds zeer tevreden.

Duidelijke website, correcte levering

D.m.v. een duidelijke website bestelling gedaan. Via de mail konden we get pakket volgen en werd binnen 2 dagen het pakketje bezorgd! Ik beveel Plutosport zeker aan! Absolute aanrader!

top

snel ge;everd

Super goede service

Helaas valt het pak wel erg strak bij de benen waardoor die helaas niet past het shirtje zeker gehouden en de korte broek erbij besteld ! Super snelle en goede levering makkelijk te retourneren

Goeie producten en een snelle levering

Uitstekende service

- Shirt is perfect en inderdaad een maatje groter bestellen was nodig - lange broek voor de winter, is dus nog niet gebruikt - Service : voldoende informatie, zowel online als telefonisch - Snelle levering

Snel levering goed prijzen

Snel levering goed prijzen

Heel te vreden

Ik kon makelijk een keuze maken voor mijn gekozen product, bestellen en betalen. De bezorging heeft plaatsgevonden zoals beschreven in de site.

Zoals altijd snel en correct

Pluto sport levert altijd snel en goed l, voor een lage prijs!

Snelle verzending en erg goedkoop. Aanrader dus.

Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering

Communicatie helemaal goed, goede aanbiedingen en snelle levering. Telkens weer een prima ervaring om hier te kopen.

Comfortabele, mooie schoen

Valt inderdaad redelijk klein uit, maat 39 lijkt 38,5. Lopen super!

Vertrouwd besteld en geleverd

Goede pasvorm en kwaliteit, bestel altijd mijn kleren eigenlijk hier

Cijfer 10 is te laag voor dit bedrijf : Cijfer 11 : Super Uitstekend !!

Telefonisch contact was zeer vriendelijk, er werd een alternatief genoemd voor een product dat ik zocht en verkeerd had beoordeeld op de site en de levering was volledig volgens vermeld op de site : alles was de volgende dag in huis.

Snelle en goede afhandeling

Fijne ervaring en snelle levering.

voldoet prima aan verwachtingen

Snel geleverd, juiste product en de sandalen van merrell lopen heerlijk

Mooie collectie met goede deals!

Goede duidelijke dit, met een mooie collectie kleding en schoenen. Goed prijzen en goede deals

snelle levering, goede kwaliteit

snelle levering, goede kwaliteit

Snel geleverd, goede prijs

Hier een bestelling gedaan omdat het me te lang duurde met de levering van een andere webshop. Super! Komen de afspraken wél na.

Snelle en goede service!

Een fietsbroek besteld die op bezorgd stond maar helaas niks bezorgd op mijn adres. Na een paar dagen wachten toch gemaild of Plutosport een onderzoek via DHL voor mij wou instellen. Binnen enkele minuten al reactie en gelijk een onderzoek ingesteld. Ik raad iedereen aan om hier te bestellen voor de goede, vriendelijke en snelle service.

Top schoenen!

Fantastische schoenen super stevig en lopen prima is wel wat duur, maar daar krijg je ook kwaliteit voor!!

Schoenen geleverd met vertraging

Zelfde dag levering ging de mist in, schoenen uiteindelijk twee dagen later ontvangen. Ik krijg wel de transportkosten vergoed.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar