Zeer vlot verloop van begin tot einde bestelling. Top!

Vanaf de bestelling tot en met de levering was er geen enkel probleem. Alles verliep perfect en kan geen enkel minpunt aanhalen.

Geweldige flipflops!

Ik ben geen fan van teenslippers (niet prettig tussen mijn tenen), maar deze 'flipflops' zitten echt heerlijk. Het materiaal is zo zacht dat ik nauwelijks voel dat ik ze draag. Pasvorm en steun aan de voetzolen ook perfect. Aanrader!

Snelle en goede service

Snelle reactie op vragen en na bestellen snel geleverd. Kwaliteit van bedrukking zeer goed.

Mooie prijzen, snelle verzending, leuke producten. Verzendkosten wel hoog, maar regelmatig kortingscodes hiervoor te verkrijgen.

super

heel fijn dezelfde dag nog geleverd

Zeer tevreden over deze web winkel

goede prijs snelle levering zeer tevreden.

Uitstekend product

Snelle levering en goede kwaliteit

Door de klantenservice slecht geholpen

Twee paar Slippers besteld omdat ik twijfelde over de maat. Wil ik 1 paar terug sturen zie ik dat ze inmiddels 10 euro goedkoper zijn. Ik gemaild dat als ik nieuwe bestel en deze terugstuur dat ik ze dan voor 10 euro minder heb maar omdat dat erg omslachtig is en omdat er dan weer iemand een pakje moet inpakken en dat moet bezorgen (Ik vind dat niet goed voor ons klimaat). Als het makkelijker kan waarom dan zo omslachtig? Dit was de eerste keer dat ik bij Pluto Sport heb besteld maar ook de laatste keer.

UItstekende afhandeling 2x

Tweemaal besteld via site. 1 keer nieuwe hardloopschoenen en 1 keer twee sportbroekjes. Beide keren ging de bezorging vlekkeloos.

Snel bezorgd, goed verpakt, prima en duidelijke communciatie

Super service

Ik had een regenpak bij Plutosport gekocht en dit was door gaan lekken Contact opgenomen met Plutosport en ik kreeg direct contact met de melding dat ik het pak terug kon sturen en van het volledige aankoopbedrag een kortingscode kreeg Super goede en vriendelijke service

super

bezorging ging vrij makkelijk en kwam snel op de mat

Goede pasvorm, goede kwaliteit en snelle levering zoals beloofd.

Goede beschrijving vh artikel Maatvoering correct Snelle levering. Aanrader

Prima,goede kortingen en snel geleverd

Mooie aanbiedingen,goede service,snelle levering

Goede kwaliteit wieltjes

Een betere hardheid (44A of hoger) slijten veel minder snel.

Alles perfect in orde

Alleen geen 10, vanwege de verzendkosten ;-/

Super snel geleverd en afgehandeld

Helaas waren mijn hardloopschoenen toch nog te klein ondanks het advies om een grotere maat te bestellen. Helaas hadden ze mijn maat niet meer. Kosteloos terug gestuurd en ook mijn geld alweer terug gekregen! Super netjes en super snel, met leveren maar ook met terug betalen!

Heel tevreden

Uitstekend service en perfect product

No stress aan de voeten !

Ik heb deze zomer zwarte sneakers van skechers bij Plutosport . Nl gekocht . Goed verpakt en met pakbon “ Zo ‘ n rappe levering dat hebben ze hier in België nog niet hé. “ 10/10

Betaalbaar en goed geregeld

Betaalbare kleding, snel en goed geleverd.

Snel en goed

Goede service !

Snel en goed geleverd

Makkelijke site en snelle levering helemaal top

Snelle en betrouwbare levering

Alle producten snel ontvangen.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar