Top collectie en mooie merken zwembroeken van top merken vind ke ook hier goed geslaagd en de levering was ook top een aanrader deze geweldige winkel online de keuze is reuze bedankt voor de geweldige zwembroek top kwaliteit ook tot een volgende keer een heel tevreden klant n van der vliet

Mooi polo die precies ol maat viel. Ook lekker de volgende dag meteen in huis.

Ze lopen heerlijk en zitten stevig aan je voeten. Echt een top slipper. Heb er inmiddels 3 paar gekocht.

Goede klantenservice

Had mijn pakket van plutosport laten bezorgen bij een DHL afhaalpunt maar door een onverwachte sluiting van het pakketpunt was het pakket na een paar uur alweer retour naar plutosport. Na contact met de klantenservice stuurde ze gelijk een nieuwe bestelling (pakket lag toen al 1 a 2 dagen in een depot zonder dat duidelijk was wat er mee ging gebeuren)

Makkelijk bestellen en snelle levering, jammer van de hoge verzendkosten

Snelle levering!

Mooie slippers,goede maattabel!

Erg blij!

De verzending was heel snel en het bodyboard is heel goed. Ik heb er twee gekocht nadat ik de ene gebruikt had en ze zijn allebei heel fijn!

Snelle correcte levering

Goede ervaring met plutosport zoals altijd. Leveren snel en netjes.

Super snelle levering

Zondag avonds laat nog besteld, volgende dag in huis.

Snel & goed

Zeer vriendelijk (mail), correct en stipt!

Alles top!

Goede service , savonds bestel, sochtend in huis en goede producten!

Super snelle bezorging

Snelle bezorging en qua maat perfect.

Supersnelle service en heel klantvriendelijk

Woensdagavond besteld en donderdagochtend kon ik de sportkleding al ophalen in ter aar. Heel aardig personeel en goede prijs! Zeker een aanrader!

Ik heb REEF flipflops slippers besteld. Ze werden snel geleverd en zitten heerlijk. Het voetenbed is heerlijk zacht en lopen daar door erg fijn. Mooie prijs ook lekker in de aanbieding.

Super gave schoenen 1x aan niet meer uit willen doen .lekker licht. Past overal bij

Niets ontvangen

Niets ontvangen en moet wachten op een refund :(

prima service

prima service en op tijd geleverd

Leuke fijne scherp geprijsde webwinkel

veel aanbod, leuke prijzen, goede leveringen

Goede service , snelle levering

Alles zoals afgesproken. Beter kan dus niet.

Ik kan niets bedenken wat beter zou kunnen: levering is als beloofd, product is als beschreven, levering prima te volgen. Hartstikke fijn dus.

Fijne producten en snelle levering

Snelle levering, goede producten.

Snelle en goede levering

Prima levering. Schoen zit perfect.

Vlotte afhandeling en levering.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar