Snel en goed

Geweldig!!!

Eindelijk een bedrijf die niet met excuses komt als; corona, personeel tekort, etc. Betrokken personeel dat bijzonder snel reageert op mails en de telefoon opneemt in record tempo. Mijn pakket was niet geleverd door een fout van de bezorger. Er werd mij verzekerd dat ze die om opheldering zouden vragen en wat de uitkomst ook was dat ik er nooit de dupe van zou worden ( waarde 85 euro ). Dat vooruitzicht was voor mij al een pleister op de "wond". Toen uiteindelijk het probleem was opgelost waren ze oprecht net zo blij als ik. CHAPEAU

Was hele goeie kwaliteit

Bestellen gaat simpel en verloopt allemaal perfect

Zeer mooie kwaliteit

Super snelle levering, zee blij met mijn aankoop.

Helemaal goed

Goede snelle en nette levering en het product.

Snelle levering goede kwaliteit

Bestel er vaker, altijd snelle levering en geen gedoe als je een keer iets wil retourneren

Heerlijke stof

Heerlijk zittend swimshort in prachtige kleuren!

Snel geleverd, goed product. Kortom; aanrader

Snel en doeltreffend, voor een goede prijs

Zocht een bodyboard voor de kinderen. Vond bij Pluto een kwalitatief goed board voor een goede prijs. Bestelling is eenvoudig. Levering conform keuze. Snel en doeltreffend.

Snelle levering, prima retourbeleid en top servicd

Waar voor jouw geld bij Pluto

Plutosport.nl heeft zijn artikelen altijd scherp geprijsd en de bezorging gaat ook erg snel! Niets op aan te merken!!

Hele goede ervaring

Zoals altijd, snel mijn kleren ontvangen en ze zitten perfect. Dikke prima!

Goede prijzen en snelle levering

Goede prijzen en snelle levering met een goed assortiment

Snel en goed

Snel en goede verzendinging. Duidelijke productbeschrijving

Zit en loopt lekker

Mijn zoon heeft ze graag aan. Zitten en lopen lekker, vooral door het stoffen bandje. Geen plastic tussen de tenen of op de voet.

Snel en netjes

Snelle levering. Keurig verpakt en goede artikelen.

Het product heb ik nog niet in mijn handen gehad daar ik op Aruba woon en het product is opgestuurd naar mijn postadres in Nederland. Wat ik wel kan zeggen is dat de bestelling binnen 24 uur op zijn bestemming was! Met vriendelijke groeten, John

fantastisch

Mooie stevige schoenen voor een goeie prijs

Erg snelle levering, inderdaad binnen 1 dag. Goede prijs.

Dat komt niet vaak voor: een snelle levering aan de voordeur. Goede afspraken met de bezorgdiensten zijn belangrijk.

Prima zwemvest, via de koorden goed op maat te maken. Supersnelle verzending..

Helemaal toppie!!

Een heerlijke schoen voor mijn voeten, voel direct de steun. Levering was ook goed

Dochter zeer blij met de Nike schoenen gelijk 2 paar gekocht .

ze heeft graag Nike schoenen dus weer een goede aankoop

Prima service en procedure

Zoals verwacht

Zoals verwacht goede en snelle levering!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar