Zoals verwacht

Zoals verwacht goede en snelle levering!

Prima, zoals het hoort

Snelle levering. Goede prijs

Top product maar levering via DHL is een drama

Ik ben super blij met de handdoekponcho. Top ding die ik nu voortaan na het duiken bij het omkleden om hem. Heb wel een minpunt, dat de bezorging via DHL. Dat is en blijft echt een drama. Uiteindelijk heeft Pluto Sport het wel netjes opgelost maar ik zou echt willen adviseren stap aub over naar gewoon post NL voor de aflevering van jullie producten. DHL komt gewoon niet de afleverafspraken na. Ze zijn er niet binnen de doorgegeven tijden en als je dan zegt lever dan maar dag later bij DHL punt af krijg je doodleuk een bericht einde van die dag dat ze vertraging hebben en het nog een dag later wordt. En dit is niet iets eenmaligs.

Kwalitatieve spullen, alleen bezorging minder

Voor het eerst een bestelling gedaan voor een sporttas en schoenentas. Het bestellen en het betalen ging prima via de website. Het pakket werd snel geleverd, maar de doos was open geweest. Je zag ook dat de doos niet goed was dicht geplakt. Gelukkig had ik geen kleine spullen besteld die gemakkelijk uit de doos konden vallen.

Snelle service, prima hardloopschoen

Supersnelle levering, prima hardloopschoen. Fijn dat maat 47 verkrijgbaar is; dat is niet overal het geval

Alle artikelen pasten perfect en voldeden aan mijn verwachtingen. Jammer dat er hoge bezorgkosten zijn.

Goed assortiment, snelle levering

Fijn winkelen bij Plutosport. Goed assortiment, goede prijzen, goede service.

ruim aanbod, vlotte service

tevreden over aanbod en service

Fantastic

Mijn vrouw is heel erg tevreden t shirts zitten heel erg goed ze is er helemaal dol op ik ga zeker meer bestellen

Goede levering

Mooie broek gekocht, voor super prijs, en snel geleverd

Snelle levering, prachtige sneaker en goede pasvorm.

Fijn

Erg fijn

Prima op tijd geleverd

Mooie producten en goede pasvorm Zijn er blij mee..

Dikke prima

Naar verwachting

Het is een fijne broek. De maat is super

Prima geleverd!

Alles goed!

Vlotte levering.

Mijn ervaring van Plutosport is dat de levering altijd goed en snel verloopt, als het product niet meer in voorraad is krijg je keurig een berichtje over, en zodra het weer geleverd kan worden wordt dit ook weer gemeld. Keurige afhandeling van je bestelling.

Verwachting waar gemaakt

Fijn zittend en lekker pasvorm.

Snelle levering, goed product

Prima. CK boxershorts waren goed geprijsd en snel bezorgd.

Andere kwaliteit dan ik gewend ben

Deze slippers had ik al een paar maar die zijn aan het verslijten. Daarom deze als vervanging. Toen ze binnenkwamen voelde ik meteen een verschil met de huidige. Ze zijn veel lichter in gewicht. Een verschil van wel 70 gram per slipper. Ik vraag me af hoe lang ik met deze nieuwe kan gaan doen.

Fijne webshop, snelle levering

Goed & snel ontvangen …

Nike broeken goed & snel ontvangen!

Top!!

Snelle en vlotte levering.

Snelle levering en het artikel is precies wat ik verwacht had.

De volgende dag al thuis bezorgd en de schoenen waren precies wat ik er van verwacht had.

Prima ISUP

Snel geleverd, prima board om lekker op te suppen. Groot genoeg om heel stabiel op te staan (met mijn 80kg) en een (jong) kind mee te nemen voorop

Geerweg 46

2461 EB Ter aar