Prima sport shirt

Super prijs kwaliteit verhouding. Heb de shirts in meerdere kleuren!

Vlotte en nette levering

Bestelling kwam vlot en netjes binnen.

Netjes en op tijd

Szybka wysyłka.towar dobrze zapakowany.wszystko na bardzo duży plus .Polecam

snel en makkelijk

Ik krijg mij spullen altijd snel geleverd. de site is makkelijk en overzichtelijk. Het enige minpunt is de verzendkosten.

Geleverd zoals besteld

Alles netjes compleet geleverd zoals besteld. De geleverde bestelling netjes de volgende werkdag geleverd.

Fijne leuke schoenen, uitstekende levering

Mooi, heerlijk zittende schoenen. Mijn kinderen vinden het/mij helemaal hip :-) De zool/voethoogte is iets hoger dan normaal, dus je bent ook nog eens 1 a 2 groter.. Levering was gewoon prima.

Goede levering van product

snelle levering van uitstekend product

blij met snelle levering en prima product

Goede kwaliteit!

Past zeer goed , goede kwaliteit!

Heb een verkeerde blouse ontvangen

Heb een ander product ontvangen, jammer, heb dit product maar gehouden en ben op vakantie gegaan

Hele fijne slippers en snelle levering

Hele fijne slippers, zitten lekker en vallen precies goed. Ook hele snelle levering van plutosport, had de slippers de volgende dag in huis!

Fijne spullen, prima prijzen

Paar sportbroekjes en shirtjes gekocht voor mijn zoontje. Ze zitten lekker en mijn zoon is er blij mee!

Topshirt!

Goede maat en pasvorm, zit heerlijk.

Goed bedrijf

Heb hier al meerdere keren gekocht en altijd snel geleverd en goede service. Ik ben tevreden

Zeer goede webside

Klantvriendelijke webside

Gewoon goed geregeld pet zit goed blij mee

Juist wat ik besteld heb!

Topsokken

Goeie sokken en een hele snelle levering. Top

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

Deze slippers lopen heerlijk!

Ze voelen zacht en comfortabel aan, lopen heerlijk en staan ook nog eens leuk!

mooie aankoop tevreden :)

Onlangs een bestelling geplaatst en had mijn t-shirts de volgende dag al binnen mooie producten en een snelle levering.

mooi

mooi

alles is vlot verlopen.

volgende keer bestellen we opnieuw bij pluto sport.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar