Topgeleverd

Geen aanmerkingen artikelen keurig ingepakt en nette prijs. Alleen vanaf 75 euro of 100 euro mag de bezorging wel gratis zijn zoals bij concurenten Daarom 4 sterren

Schoenen doen pijn.

Ik heb deze schoenen in 2 maten besteld 43 en 44. Normaal heb ik maat 44 van Nike air Max maar deze doen mij pijn aan mijn grote teen. Terwijl de maat goed is. Valt erg smal aan de voorkant. Model vindt ik erg mooi.

Snel geleverd en prima kwaliteit

Prima helm die goed past.

Een van de beste online winkels

Snelle levering, goede prijzen, veel assortiment!

artikel veel te klein

Valt heel erg klein uit, daar wordt je niet voor gewaarschuwd. retour ging vlot. Nieuwe bestellen in overweging of elders kopen de verzend kosten zijn heel erg duur. Mogelijk kan je bij retourneren en kopen van een maat groter de zending gratis aanbieden.

Top webshop

Fijne duidelijke webshop, snelle levering, goede prijs, en top kwaliteit spullen. Echt een aanrader. Even snel voor de vakantie wat shirts besteld, volgende dag al binnen!

Goede en snelle service, ook bij retour.

De website was overzichtelijk en duidelijk, de levering zoals verwacht. Het product beviel niet, daarom gemakkelijk en snel kunnen retourneren.

Snelle service,juist artikel

Eerste keer besteld bij Pluto. Alles vlot verlopen.

Fijne webshop om kleding te bestellen.

Goede kwaliteit kleding tegen lage prijzen. Top!

Snelle levering, verder geen bijzonderheden. Jammer dat er veel verzendkosten zijn, maakt het net iets minder aantrekkelijk om te bestellen bij deze site.

Boxer zit goed

Fijne Armani boxers

Mooi shirt en snelle levering

Mooi shirt en snelle levering

Prima short!

Goede pasvorm

Snelle levering en goede prijs/kwaliteitsverhouding voor voetbalkleding.

Wij waren als team op zoek naar extra tenue voor komend zaalvoetbal seizoen. Op de website van plutosport veel keuze. Mooi ook dat er een retourgarantie is. Hierdoor konden wij eerst als team aantal setjes passen om de juiste maat te bepalen.

Perfect snel en heel erg goed

Goed assortiment, goede prijzen en snelle levering

Dit keer had ik voor ophalen gekozen ipv bezorgen. Dezelfde middag kreeg ik al een bericht dat mijn bestelling klaar lag. Netjes en keurig verzorgd, vriendelijke medewerkers.

Vlotte afhandeling bestelling

's Morgens een gestelden geplaatst en een paar uur later sl opgehaald in Ter Aar.

Snelle levering en goede kwaliteit .

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle service komen hun levertijd na

Sandalen perfect. Goede prijs. Snelle Service. Komen hun leverafspraak na.

goede prijs,snelle levering.

zie bovenstaande vraag.

goede service gehad!

Wij hebben nog op de valreep voor onze vakantie producten besteld, met als mogelijk probleem dat levering door op tijd door DHL niet gegarandeerd kon worden. Er is geregeld dat hun eigen chauffeur de bestelde artikelen aan huis bezorgd. Fantastisch !

zitten lekker

Deze inline skates zijn een enorme verbetering ten opzichte van het paar dat ik hiervoor had. Nu gaan de bochten echt strak en kan ik meedoen aan de trainingen zoals ik dat wil.

Kleuren iets feller dan gedacht, snelle levering toch tevreden

Tevreden

Ga zeker vaker hier bestellen

Prima prijs voor de schoenen. Snelle levering Prima dus!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar