snelle levering prima kwaliteit

snelle levering, mooie aanbiedingen, prima kwaliteit

Super snel geleverd

Prettige website en snelle levering.

Prima sokken, ook netjes en snel geleverd

Prima levering

Keurige afhandeling van het bestelde

Fijne site, snelle bezorging!

Snelle levering en prima producten

Ik heb hier 2 paar afgeprijsde sportschoenen gekocht en was erg blij met zowel de schoenen als ook de levertijd. Alles was netjes verpakt en kwam op tijd. 5 sterren van mij.

Goed.

Ik kreeg de schoenen op de juiste leverdag en ze kwamen al in de ochtend, erg fijn. Ze zijn goed geleverd en ze zitten geweldig.

Hij zit prima! Maar ik geef een advies mee pak een maatje groter

Goede service!

Snelle levering, netjes en correct.

Prima prijs en product!

Keurig op tijd geleverd, een goed product voor een scherpe prijs. Wat wil je nog meer!

Zit goed en lekker

TOP

Heel goed!

Een erg mooi merk maar..

Ik heb een bestelling geplaatst maar helaas was deze pasvorm te groot. Dus dat is de reden dat ik het terug heb gestuurd maar de service was erg goed.

Prima en snelle sevice

Prima en snelle service voor een meestal redelijke prijs.

Goede omschrijving van het product .

Snel geleverd en goede producten .

Heel erg tevreden! Snel en super makkelijk! Kleine opmerking: Jammer dat ik voor een grotere maat schoenen opnieuw verzend kosten moest betalen en niet kon omruilen.

Maat klopt echt niet

Ondanks ik maat medium besteld heb, en mijn handen niet groot zijn, kan ik er met moeite in. Jammer.

Snel geleverd, goede service

Snel verzonden

Past prima en snel geleverd

Snelle levering en fijne klantenservice

Snelle levering van onze bestelde artikelen. Superfijn contact met de klantenservice ivm snelle ruiling voor een andere maat en het verrekenen van korting. In het verleden ook al een gelijke ervaring met Plutosport. Topwinkel!

Snelle levering,

Mijn hardloopschoenen werden snel geleverd, Ik heb nog 2 paar van de zelfde schoenen , dus wist welke maat ik moest bestellen, dus pasvorm was ook goed

Snel, makkelijk en veel aanbod :)

Precies de Teva slippers die we zochten en goed geprijst ook nog. Snelle levering en prima website.

Snel en transparant

Keurig geleverd geheel volgens verwachting

Een ongeëvenaarde service door deskundig, gemotiveerd personeel. Ze doen veel aan klanttevredenheid.

Na een aantal verkeerd geleverde producten door een andere internet verkoper, was ik hier een beetje klaar mee. De naam van de leverancier, 'Plutosport' stond op de site van die verkoper. Rond 17:40 uur ( slechts 20 minuten voor sluitingstijd!!) gebeld met de klantenservice van Plutosport. Een uiterst vriendelijke medewerkster begreep ook niet hoe het kwam dat ik tot 3x de verkeerde kleur geleverd had gekregen. Maar ze zei meteen contact te zoeken met het magazijn en dat ze me die dag nog terug zou bellen. En ja hoor, Om 3 minuten voor 6 werd ik gebeld. Zij konden wel de goede kleur leveren. Ze hebben zelfs de zelfde prijs gerekend als ik bij de vorige internet-winkel als actie had besteld. En jawel, de volgende ochtend al werd het product geverd; Goede maat. Goede kleur! Heb ook direct een account aangemaakt voor Luposport. Al is het maar voor de uitmuntende Service, zo'n medewerkers verdienen wat mij betreft opslag ! K( wat mij betreft

Geerweg 46

2461 EB Ter aar