PlutoSport is een hele prettige winkel met mooie kleding, leuke aanbiedingen en een goede website. Een aanrader voor iedereen!

Fijne tas voor het voetballen

Onderin de voetbalschoenen en bovenin voldoende ruimte voor sportkleding handdoek etc. Prijs kwaliteit verhouding is prima

Geweldige webshop

Super snelle service en reactie als je iets wil weten

Snel

Vlotte afhandeling bij bestellen en retourneren

Een geweldige medewerkster!

Mijn bestelling Shoesme maat 22, werd meteen naar mij toegestuurd, terwijl ik afhalen had aangeklikt.

Artikel is precies wat ik bedoelde.

Levering prima, communicatie goed.

Geweldige producten voor een top prijs met een super snelle levering

Geweldige producten voor een top prijs met een super snelle levering. iedere keer weer makkelijk bestellen en vaak de volgende dag in huis voor een zeer scherpe prijs

top

Goede jas ook voor mensen met buik in grote maat. Wel maatje groter gedaan ivb buik maar tot op heden top jas

Alles goed ontvangen

Toppie

Super levering en mooie producten

Netjes voor elkaar. Doen wat ze schrijven.

Behoorlijk assortiment en aantrekkelijk geprijsd.

Perfecte broek

Niet te dik goede lengte en fijn dat er een rist bij de zakken zit

Super service

Komen na wat ze zeggen, helemaal top

Prima kwaliteit

De bestelde artikelen waren zeer snel geleverd en de kwaliteit is helemaal zoals verwacht.

Top schoen

Mijn dochter heeft ze voor de gym en heb nu voor de tweede keer besteld omdat ze perfect zitten.

top slippers

supercomfortabel

super aardige klantenservice

We hadden eerst per ongeluk een zaalstick besteld, maar door ons spaarpunten te geven voor de verkeerd bestelde stick konden we hem feitelijk kosteloos opnieuw bestellen.

Meteen goed!

Alle spullen die ik bestelde via Plutosport waren meteen goed. Tot nog toe niks moeten terugsturen. Ben tevreden over het materiaal en de prijs van de bestelde items. Op mum van tijd wordt mijn bestelling geleverd door Bpost. Ik verwonder mij elke keer opnieuw over de korte tijdspanne tussen bestelling en thuislevering. Dus: enkel positieve ervaringen met Plutosport!

favoriet model van mijn zoon! Fijne schoenen!

Snelle levering, Fijne schoenen, mijn zoon wil geen ander model meer van puma.

Goed, snel en uitstekende prijs kwaliteit

Ik kom terug

goede kwaliteit voor een goed prijs

snel en goed geleverd

Goede service en mooie schoenen

Onlangs mooie Puma schoenen gekocht voor mijn zoontje. Mooie schoenen voor een zeer goede prijs. Snelle levering en goede klantenservice bij Plutosport!

Ze zitten fijn

Fijne schoenen vind mijn zoon. Prima maat, wel voor wat bredere voeten.

Tevreden!

Duidelijke site en snelle bezorging. Ik ben tevreden.

Doen wat ze beloven

De site was overzichtelijk. Winkelmandje ook overzichtelijk. Betaling zonder problemen, Goede berichtgeving via mail over de status van de bestelling. Goed verpakt en snel geleverd. ~top!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar